Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor
  • Dráma

Recenzie (26)

plagát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Konečne sa Holland môže rovnať Tobeymu, alebo Andrewovi. Akcia, dynamika medzi postavami, osobné problémy a všetko ostatné, čo sme v predošlých dvoch filmoch nemali tu je. Tempo filmu je taktiež veľmi úžasné a človek má pocit, že mu ten film utečie až príliš rýchlo. Jediné, čo by som vytkol, je niekedy až prehnaný humor, ktorý dosť často podkopáva situáciu a nepasuje tam, no ale je to MCU, takže sa to dalo čakať. Každopádne fantastická práca, úchvatný funservis a miestami, ako fanúšikovi Spider-mana, slzy v očiach a krásna nostalgia. 9,5/10 a veľké ďakujem.

plagát

K zemi hleď! (2021) 

Film plný fantastických hercov, na ktorý som sa tešil od momentu, kedy som videl prvý trailer. Dojmy sú úžasné. Film funguje ako katastrofická komédia, kde humor vôbec nie je trápny, ako v dnešných filmoch žiaľ býva. Taktiež všetko, ako politika, ľudská niekedy až sprostosť a podobné iné veci, ktoré tu môžeme vidieť, film posúvajú dopredu. Leo a Jennifer sú spolu absolútne geniálny, príbeh je daný podľa mňa na celkom slušnú stopáž a záver filmu je plný emócií, do ktorých sa divák vcíti okamžite. Tento rok prvý fantastický film, ktorý som videl a snáď nie posledný.

plagát

Slovania - Poklad (2021) (epizóda) 

Keď tam nie je Maštalír, tak je to o triedu lepšie, sorry. Loj je zatiaľ najlepší v celom seriály a som veľmi zvedavý, že kam tento seriál speje. Zatiaľ najlepšia epizóda.

plagát

Hellraiser (1987) 

Sorry Hellraiser, ale 1 hviezdu dávam už len za to, že ten film je z 80. rokov. Keď už môj otec povie na film, že to je pičovina, tak to inak ani skončiť nemôže. Bohužiaľ, iba prvá polka filmu sa ešte dala, ale druhá bol strašný bordel. Chápem že efekty boli na tú dobu super, ale mne ide hlavne o filmový zážitok a ten bol na chuja.

plagát

Cherry (2021) 

Film toho ponúka dosť. Dej je napísaný veľmi dobre, to musím uznať. Plný počet bodov ale dať nemôžem. Na tento film som sa dosť tešil, keďže bratia Russovci natočili pod Marvelom naozaj zaujímavé filmy a to, že sa chcú pustiť do niečoho takého ma veľmi zaujímalo. Rozumiem, že ten film je taký dlhý z dôvodu, že musí prerozprávať celý príbeh, avšak v niektorých pasážach filmu som bol mierne dezorientovaný a pýtal som sa samého seba, že ako dlho to ešte bude trvať (možno za to mohla únava, možno nie). Film mal taktiež skvelú hudbu, v niektorých momentoch bol veľmi silný a herecké výkony boli taktiež slušné. Zvlášť Tom by si podľa mňa zaslúžil uznanie alebo aspoň nomináciu na nejaké ocenenie, pretože naozaj stvárnil charakter Cherryho fantasticky. Čo viac dodať, nechcem vám cpať do hlavy, aký je tento film úžasný a ako si ho musíte pozrieť. Ak máte chuť a čas, pozrite si ho a urobte si názor sami. Pre mňa krásnych 7,5/10.

plagát

Green Book (2018) 

Nádherné. Film vezme za srdce nejedného človeka. Herecké výkony oboch hercov sú na vysokej úrovni a doslova som žral každú minútu. Film krásne zobrazuje situáciu v danom období a taktiež sa nesnaží tlačiť na city, dáva im skôr voľný priebeh. Oscar podľa mňa absolútne zaslúžený a klobúk dole.

plagát

Whiplash (2014) 

Málokedy sa stane, že by som si išiel na hudbu priamo počas filmu. Teda môžem s kľudným srdcom povedať, že hudba je fenomenálna. Práca so zvukom je impozantná a taktiež aj prestrihy nemajú chybu. J.K.Simmons si ide doslova svoje a jeho herecký výkon je úchvatný. Taktiež ale nemôžem zabudnúť na Milesa Tellera, ktorý bol, teda aspoň podľa mňa, úžasný. Bolo to predstavenie, ktoré hralo všetkými možnými farbami a nespočetne krát som mal počas filmu zimomriavky až na prdeli. Koniec bol najprv šokujúci, ale následne ma totálne odpálil. Čo viac dodať, 5/5. Kiežby takýchto filmov vznikalo čoraz viac a viac.

plagát

Podivný prípad Benjamina Buttona (2008) 

Krásny film, pri ktorom ani to, aký dlhý je, neprekáža. Opäť po dlhej dobe film, ktorý sa mi oplatilo pozrieť a ktorý ma príjemne potešil a donútil ma zamyslieť sa.

plagát

Posledný samuraj (2003) 

Nádherné vyobrazenie japonskej kultúry a film, ktorý nejedného človeka vezme za srdce. Tom Cruise je vynikajúci a ani na chvíľu sa človek nepozastavi nad tým, či je ten film príliš dlhý. Príliš dlho som rozmýšľal, či si to pozriem, ale neľutujem, že som sa rozhodol pozrieť si to a vrelo tento film odporúčam. 5/5.