Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (3)

Big Dreams Little Tokyo

Big Dreams Little Tokyo (2006)

Boyd Wilson je, ako on sám hovorí, businessman. Žije v Japantowne a podľa japonských spoluobčanov vie až neuveriteľne plynulo po japonsky.
Snaží sa privyrobiť si doučovaním angličtiny a predajom svojej japonsko-anglickej knihy. Pomáha mu v tom jeho žiak a spolubývajúci, ktorý sa snaží byť sumo tým, že skonzumuje čo najviac jedla.
Začína sa ich neľahká cesta za peniazmi.

Dragonball: Evolúcia

Dragonball: Evolúcia (2009)

Film vytvorený podľa obľúbeného anime z 90. rokov o chalanovi vysokoškolského veku menom Goku (Justin Chatwin). Na posledné prianie svojho starého otca sa vydáva hľadať magické gule dragonbally skôr než ich nájde démonický lord Piccola (James Marsters) so zámerom zničiť svet. S úlohou mu pomáhajú majster Roshi (Chow Yun-Fat) a kráska Bulma (Emmy Rossum).

Street Fighter II

Street Fighter II (1994)

Tento film sa odohráva v Japonsku. Mocný generál Bison terorizuje svet. Nikto si s ním nevie poradiť a tak sa proti nemu postavia dvaja dávni priatelia. Sukničkár Ken Masters a čistokrvný bojovník Ryu Hoshi. Bison stále naberá silu tak sa postupom času k nim pridávajú ďalší bojovníci aby ho spolu zničili. Uskutoční sa najväčší súboj ich životov.

Reklama