Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (5)

plagát

Solo: A Star Wars Story (2018) 

Pre mna sa bohuzial moj oblubeny SW universe rozpadol po nepodarenom TLJ. Na Sola som siel s nulovym ocakavanim a strachom, ze to bude zle. Avsak bol som milo prekvapeny, film ma bavil viac ako TFA a TLJ dohromady.

plagát

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) 

Toto je film, ktory dali kritici pod ciernu zem? Nechapem preco. Ano malo to svoje muchy, ale priznavam, z kina som odchadzal nadseny. Vsetci asi cakali, ze to bude na styl Avengerov, bude tam plynuly pribeh a do toho kopec srandovnych hlasok aka Hulk smash. Bolo to temne, malo to atmosferu, boli tam odkazy a predpriprava na nieco este vacsie. Niekomu sa to mohlo zdat ako zbytocne natahovanie. Ako fanusik DC univerza nemam tomu co vytknut. Myslel som, ze Ben mi tam bude ako Batman vadit, ale mylil som sa. Viac mi vadil Jesse, ktory podla mna nebol dobre vykresleny. Lex Luthor v komixoch nebol postukany ako vo filme, len bol proste stelesnenim zla.

plagát

Defiance (2013) (seriál) 

Po tretej časti veľmi slabé, ani efekty tam nie su nejaké extra.. Možno tomu dám ešte pár častí, ale ak sa to nerozbehne, končím.

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

Po štvrtej sérii to išlo dole vodou. Pozerám to už len kvôli vyplneniu času pri jedle, alebo s priateľkou. Nedá sa to už pozerať, humor je absolútne debilný, moc sa pri tom už ani nezasmejem, len rozmýšľam, ako mohli zas spraviť takú priblblú časť - nenávidím časti, ktoré iba vypĺňajú dejovú líniu a to často veľmi nevkusným spôsobom. Jediná svetlá stránka seriálu je Barney - ten si drží stále svoju úroveň. Keby tvorcovia poslúchali svojich fanúšikov, tak by to čoskoro ukončili, miesto toho sa však utápajú.. Na druhej strane to chápem - prachy sú prachy vzhľadom na to, že to je veľmi sledovaný seriál.

plagát

Drive (2011) 

Ryan Gosling toho nikdy veľa nenarozpráva, ale vždy sa viem trošku do neho vcítiť. Tento film som si pozrel bez toho, aby som si niečo o ňom prečítal - chcel som sa nechať prekvapiť. Najprv som dej predpokladal na základe toho, čo mi bolo poskytnuté pri predstavení hlavného hrdinu. Nakoniec ma smerovanie tohto filmu veľmi prekvapilo. Veľmi obľubujem filmy, kde niečo nečakám, kde sa to zo sekundy na sekundu zvrtne a stane sa z toho úplne iný film. Toho bol jeden z nich - dal by som viac ako 4 a menej ako 5 hviezd.