Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Romantický
  • Fantasy

Obsahy (7)

An Ancient Love Song

An Ancient Love Song (2023) (seriál)

Shen Buyan je autor historických románov, ktorému sa do rúk dostane dávny rozbitý artefakt. Ten ho prenáša do fiktívnej dynastie, aby stretol hlavné postavy svojej knihy. Prežíva a spoznáva na vlastnej koži skutočnú pravdu historických udalostí. Ukáže sa, že prvý minister nie je až taký lojálny ako ho vyzdvihuje história, a naopak, diabolská cisárovná Lu Yuan oddane koná v prospech krajiny a jej ľudu aj za cenu života. Každým prenesením v čase sa artefakt zaceľuje a pokusov na návrat a zmenu osudu ubúda. Poslanie je zložité aj preto, lebo ich čas sa uberá opačnými smermi. Prvé stretnutie Lu Yuan so Shen Buyanom pri cestovaní časom je v dobe, keď žije na vidieku ako obyčajné dievča so svojím dedkom a bratom, budúcim generálom cisárskeho vojska. Shen Buyan, naopak, prvýkrát stretáva Lu Yuan už ako cisárovnú vo chvíli, keď chystá obetovať svoj život pre pokoj v krajine. Jeho láska k Lu Yuan rastie, ale nech sa Shen Buyan snaží meniť minulosť akýmkoľvek spôsobom, situácie vedú zakaždým k rovnakému koncu.

Hen xiang hen xiang ni

Hen xiang hen xiang ni (2023) (seriál)

Gu Sheng je vysokoškolská študentka a jej vášňou je komponovanie hudby pre historické filmy. Na internete vystupuje pod pseudonymom, jej hudba je veľmi obľúbená a má množstvo fanúšikov. Sníva o spolupráci so svojím idolom, hlasovým hercom a dabingovým bohom s umeleckým menom Qiang Qing Ci. Ten si prísne stráži svoje súkromie, a preto jeho pravé meno a vzhľad nikto nepozná. Jedného dňa sa Gu Sheng prihlási do četovacej miestnosti a osloví ju hlas jej idola. Tu začína jedinečná spolupráca, ktorá pomaly prerastá do inej formy vzťahu.

Nangmandagteo Kimsaboo sijeun 2

Nangmandagteo Kimsaboo sijeun 2 (2018) (seriál)

Kim Sa Bu bol kedysi špičkový chirurg v obrovskej nemocnici. Jedného dňa zmizol z očí verejnosti a potichu sa stal hlavným chirurgom v nemocnici Doldam. Po úspešnom vykonaní operácie na prezidentovi s jeho podporou zlepšuje podmienky nemocnice. Lenže predseda odchádza, starý nepriateľ sa vracia a jeho študenti opúšťajú kliniku. Navyše sa začína ozývať staré zranenie zápästia. Kim Sa Bu sa rozhodne ísť osobne do nemocnice v Soule, aby vyriešil nedostatok pracovných síl v Doldame. Objaví tam dvoch mladých lekárov, ktorí sa podobajú jeho bývalým žiakom, ale každý z nich za sebou vlečie tieň minulosti. Seo Woo Jin potrebuje peniaze za každú cenu a Cha Eun Jae príde zle vždy, keď prekročí prah operačnej sály. Dokáže udržať doktor Kim s ich pomocou chod nemocnice Doldam a zároveň vyliečiť ich staré rany?

Když nám bylo 17

Když nám bylo 17 (2018) (seriál)

Stredoškoláčka Woo Seo Ri (Shin Hye Sun) je zázračná huslistka a chystá sa študovať do Nemecka. Po dopravnej nehode upadá do kómy a preberie sa po 13 rokoch. Mentálne má stále 17, zatiaľ čo fyzicky je to tridsaťročná zrelá žena. Gong Woo Jin-a (Yang Se Jong) trápi vina a zodpovednosť za nehodu a smrť dievčaťa, do ktorého sa počas strednej školy zaľúbil. Stal sa z neho scénický dizajnér, ale je uzavretý do seba a vyhýba akémukoľvek vzťahu s okolitým svetom. Táto dráma vykresľuje príbeh muža a ženy, ktorých životy sa zastavili, keď mali 17 rokov. Spoločne využívajú všetku svoju silu na to, aby sa pokúsili otvoriť dvere šťastiu, ktoré považovali za navždy uzamknuté.

Maedeudog

Maedeudog (2017) (seriál)

Mad Dog je súkromná vyšetrovacia agentúra, ktorej šéfuje bývalý detektív Choi Kang Woo (Yoo Ji Ta). Po podozrivej havárii lietadla, pri ktorej prišla o život jeho manželka a syn, sa rozhodne vytvoriť vlastný vyšetrovací tím. Kim Min Joon (Woo Do Hwan) je geniálny podvodník, ktorého brat bol pilot lietadla obvinený zo zavinenia leteckej havárie. Min Joon a Do Hwan sa spoja, aby odhalili pravdu a vydali pravých vinníkov do rúk spravodlivosti.

Teochi

Teochi (2020) (seriál)

Cha Jeong Hyeok (Joo Sang-Wook) je geniálny vizážista. Stojí na čele vlastnej spoločnosti Cha, ktorá sa po boji v konkurenčnom ringu ocitne vo finančných problémoch. Han Soo Yeon (Kim Bo-Ra) sa zúčastňuje konkurzného programu. Už desať rokov sa usiluje uplatniť v zábavnom priemysle ako k-idol. Z programu je vylúčená po tom, čo sa ocitne uprostred mediálneho škandálu. Ich cesty sa spoja, keď zlomená Soo Yeon získa prácu asistentky v spoločnosti Cha. S objavenou túžbou učiť sa od slávneho vizážistu sa prebúdzajú aj jej city k nemu.

Bondaero malhara

Bondaero malhara (2020) (seriál)

Oh Hyun Jae je bývalý profilovač zločincov. Svojimi schopnosťami vyriešil veľa prípadov. Jedného dňa jeho snúbenica zomiera pri výbuchu auta po tom, čo bola unesená sériovým vrahom. Oh Hyun Jae sa stiahne do ústrania a okrem Hwang Hwa Young, jeho bývalej policajnej partnerky, o ňom ostatní nič nevedia. Cha Soo Young je vidieckou policajtkou, má fotografickú pamäť, ktorá jej umožňuje zapamätať si detaily toho, čo vidí. Kvôli jej mimoriadnym schopnostiam ju Hwang Hwa Young vyberie ako nováčika, aby neformálne spolupracovala s Oh Hyun Jae-om na riešení prípadov a odhaľovaní pravdy o "pepermintovom" sériovom vrahovi, ktorý pred piatimi rokmi zavraždil Oh Hyun Jae-ovu snúbencu.

Reklama