Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (4)

Dexter's Laboratory Ego Trip

Dexter's Laboratory Ego Trip (1999) (TV film)

Dexter cestuje v čase do budúcnosti, aby sa presvedčil, ako jeho objavy zmenili svet. Zisťuje, že nadvládu si ukoristil jeho protivník Mandark, ktorý mu tiež ukradol „neurotomické protojadro“ a budúcnosť vôbec nevyzerá ružovo. Vo vzdialenejšej budúcnosti, v období svojej staroby, je však Dexter uctievaný ako záchranca ľudstva. Keďže chce vedieť, ako k tomu došlo, premiestni sa do príslušného obdobia, v ktorom sa spolu stretávajú malý Dexter a jeho ďalšie tri egá, ktoré pozbieral cestou v čase – dospelý Dexter zotročený Mandarkom, dospelý akčný hrdina Dexter a starý senilný dedko Dexter. Nastáva kritická situácia, v ktorej sa dozvieme, kto v skutočnosti zachránil svet.

Fake

Fake (1998)

Shonen-ai anime z manga série "Fake" od Sanami Matoh. Newyorskí policajti Dee a Ryo prichádzajú dovolenkovať na anglický vidiek. Dee dúfa, že konečne prehĺbi svoj vzťah s Ryom, no jeho plány skrížia nielen Bikky a Carol, ale aj sériový vrah.

Beetlejuice

Beetlejuice (1989) (seriál)

Nepoučiteľne otrasný a nechutný Beetlejuice a goth girl Lydia sú najlepší priatelia, ktorí zažívajú rôzne dobrodružstvá na tomto aj onom svete (mestečko Peaceful Pines verzus Neitherworld). Seriál preberá niektoré reálie z filmu Tima Burtona, ktoré občas paroduje, no vo veľkej miere pridáva ďalšie. Objavuje sa tu aj množstvo špecifických vedľajších postáv z Lydiinho i Beetlejuicovho prostredia.

The Image

The Image (1969)

Temný, depresívny pohľad do schizofrenickej mysle umelca, ktorého prenasleduje oživený obraz.

Reklama