Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shonen-ai anime z manga série "Fake" od Sanami Matoh. Newyorskí policajti Dee a Ryo prichádzajú dovolenkovať na anglický vidiek. Dee dúfa, že konečne prehĺbi svoj vzťah s Ryom, no jeho plány skrížia nielen Bikky a Carol, ale aj sériový vrah. (glamgirl)

Recenzie (4)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě se to snaží o nadsázku a humor, ale pokud to někdy bylo legrační, teď už je to leda vyčpělé. Kresba dost děsná. SHRNUTÍ: Mysteriózní detektivka a marné snahy dostat kolegu do postele. ()

glamgirl 

všetky recenzie používateľa

OVA mojej obľúbenej mangy. Sanami Matoh do druhého zväzku svojej série primiešala k bežnej dávke romantiky, humoru a napätia aj trochu mysterióznosti v podobe ducha zavraždeného dievčaťa. Jeho zjavenie predchádza jednej z najvtipnejších scén, keď vystrašení Dee a Bikky utekajú za Ryom, ktorý im neverí a potom spolu urazene odchádzajú spať do jednej postele. Škoda, že sa adaptácie dočkala len jedna časť Fake. Zbožňujem Deeho, jeho široké ramená a útočné výpady na Rya, a celkovo celý ich vzťah. V rámci anime stojí za zmienku aj pieseň v záverečných titulkoch, no úvodná sa mi príliš nepáči. ()

Reklama

Reklama