Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenzie (83)

plagát

Ghosts (2019) (seriál) 

Objavil som to až keď vyšla štvrtá sezóna. Jedna hviezda dole za utrpenie pri sledovaní hereckej snahy postavy Mike. Inak to je ale správna partia exotov :-). Komplet pozreté za jeden víkend.

plagát

Sandman (2022) (seriál) 

Predloha je pecka. Ale nikdy nemusela samoúčelne tlačiť na pílu LGBT tak ako to robi Netflix. Napriek tomu sa im nepodarilo zabiť ducha predlohy ako to je napr. v prípade Zaklínača. Ba dokonca naopak. To, že Lucifer bol v predlohe muž malo svoje opodstatnenie. A akokoľvek dobre ho zahrala Gwendolína, na tom nič nemení. Oplatí sa pri tomto stráviť čas...

plagát

Jigeum Uri Hakgyoneun (2022) (seriál) 

Slabé 4 hviezdy. Napriek tomu to považujem za nadpriemerný počin. Na kórejských hercov a štýl ich hrania si treba zvykať. Rovnako ako aj na dialógy Nie je to také napínavé ako Vlak do Pusanu alebo Úsvit mŕtvych ale bola to veľmi fajn jazda.

plagát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Takúto ''hudbu'' sme tu mali už dávno. Základ je veľmi fajn (cestovanie dimenziami). Pripomenulo mi to časopisové romány z PNS 90tych rokov. Herci robili čo mohli ale keď nie je dobrý scenár a dialógy, skrátka to nemôže skončiť dobre. Škoda , lebo potenciál to malo.

plagát

Královské zacházení (2022) odpad!

Konečne sme sa dočkali. Netflix zakomponoval do filmu pasáž, v ktorej jedna postava vysvetlí druhej ako je možné, že sa v jednom kráľovstve vyskytujú ľudia toľkých kultúr. Kto neuvidí, neuverí....

plagát

Krotitelia duchov: Dedičstvo (2021) 

Prekvapivo to má dobrý príbeh. Prekvapivo to kazil v druhej polke Rudd. A neprekvapivo ten fracek zo Stranger Things.Keď ''ožila'' múmia v sklenenej truhle dýchol na mňa závan nostalgie.

plagát

Zaklínač - Série 2 (2021) (séria) odpad!

Prvú sériu zachraňovali (aspoň som si myslel) súboje s mečom. Tvorcovia majú priam superschopnosť odstrániť všetko to čo robilo predlohu takou výnimočnou. Vyzdvihnúť to, čo bolo len obyčajnými barličkami pôvodného príbehu. Na strane druhej, pridali odpad v podobe vylepšení, ktorý môže zaujať len slaboduchého diváka. Na Cavila som už vyložene alergický. Spolupráca s Netflixom mu nesedí.

plagát

Venom 2: Carnage prichádza (2021) 

Kus lepšie ako prvá časť. Ale podľa môjho názoru to nemá potenciál pokračovať. Resp. pokračovať zmysluplne a úspešne. Ale ktovie..

plagát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Asi si treba na to zvyknúť. Myslím tým na štýl herectva a vyjadrovania. A pre ľudí ako ja, nejako pretrpieť prvú časť. A napriek tomu, že drvivá väčšina hneď uhádne záverečný twist sa k tomu vrátiť. Mne to trvalo vyše mesiaca kým som sa k tomu odhodlal. Porovnávať toto s Hunger games je trocha cez čiaru.