Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Posledné recenzie (47)

plagát

Ako som spoznala tvojho otca - Season 2 (2023) (séria) 

Po tom ako som prvú sériu pozeral, len z nejakej zvedavosti voči How I Met Your Mother som bol veľmi skeptický ako sa podarí tvorcom zvládnuť druhú sériu, lebo nejaká nostalgia, alebo umelo vložené cameo im už pri dĺžke 20 epizód (1 seria mala 10) nepomôže. No a na počudovanie druhá séria je lepšia v každom ohľade. Po trápnej a nefunkečnej prvej sérii si druhá séria našla svoj smer a aj keď treba dodať, že inšpirácia How I Met Your Mother je obrovská v tomto prípade je to skôr výhodou ako nevýhodou. Najviac ma pri druhej sérii teší, že tak ako nefunkčne fungovala skupinka priateľov v tej prvej tak v druhej už chémia zafungovala a tvorcom sa podarilo vytvoriť vtipné postavy na ktorých nám po 20 epizódach aj celkom začne záležať. Za čo dávam veľký klobúk dole, je postava Ellen, ktorá bola v prvej sérii absolútne zbytočná až trápna v druhej sérii dostala super priestor, skvelé spojenie s Charliem aj jej osobným životom a stala sa skvelo fungujúcou členkou skupiny. Musím avšak spomenúť za mňa aj najväčšie problémy druhej série. Tým menším, ktorý si myslím, že už v ďalších sériach (ak vzniknú) určite opravia budú camea, ktoré prvú sériu jednoznačne zdvihli tak v druhej už boli dosť zbytočne a skôr to uberalo pozornosť od našej hlavnej dejovej linky, ktorú sledujeme, ale najmä v prvom rade vidím ako slabinu seriálu hlavnú postavu Sophie, ktorú hraje Hillary Duff, prípadne aj jej staršiu verziu. Zo všetkých postáv je jednoznačne najotravnejšia s neustále sa opakujúcimi zvratmi v jej príbehu a aj keď linka okolo jej otca bola fajn tak všetko ostatné bolo najslabším prvkom druhej série. Zhrniem to ale tak, že druhá séria je už veľmi príjemne sledovanie dosť vtipného sitkomu, ktorý má podobný humor ako himym a dokáže skvelo fungovať ak si zachovú laťku nastavenú druhou sériu a musím veľmi pochváliť samotné finále, ktoré skvelo navnaduje na ďalšie séria, ale taktiež si očividne urobilo prípadne ukončenie v prípade zrušenia seriálu. Ale za mňa verím a dúfam, že sa ďalších sérii dočkáme. 4/5 UPDATE: Seriál bol zrušený.

plagát

Všetko, všade, naraz (2022) 

Zaujímavá myšlienka, skvelé nápady ako poňať multiversum narozdiel od Marvelu, avšak, totálne ma to míňa. Film ma absolútne nechytil a nejak som celý čas tušil k čomu to smeruje, aj keď sa to od začiatku tvárilo oveľa epickejšie a vo finále je to pre mňa po dlhšej dobe film, kedy som mal problémy s pozornosťou aj napriek tomu, že počas svojej vyše dvojhodinej dĺžky nenudí. Tešil som sa, ale nakoniec neviem dať viac ako tri hviezdy a to najmä vďaka skvelým nápadom a vtipným poňatiam multiversu a hereckým výkonom ústrednej trojice.

plagát

Barbar (2022) 

Vcelku zaujímavý hororový snímok, ktorý v prvej polovici ponúka parádnu atmosféru, super dialógy a napätie, ktoré by sa dalo krájať čo je možno aj zaujímave kedže práve v tej prvej polovici sa dokopy nič nedeje. Akonáhle sa dostávame k jadru veci film začína byť menej a menej zaujímavý až padá do celkom nelogickej, miestami očakávanej žánrovke. Minutáž je veľmi príjemna, film má super tempo, po technickej stránke je krásne natočený s parádnou hudbou a keby sa napätie z prvej polovice zachovalo až do konca snímky, tak by to bol jeden super originálny horor. Takto mi to spadlo žiaľ do celkom priemerných vôd, ale za pozornosť to pre prvú polovicu určite stojí.

Posledné hodnotenia (1 580)

Kolaps (2024)

22.04.2024

Fallout (2024) (seriál)

18.04.2024

Lásky jednej plavovlásky (1965)

08.04.2024

Červená rieka (1948)

08.04.2024

Žena, ktorá spieva (2010)

07.04.2024

Electra (2023)

05.04.2024

Pravdivé lži (1994)

27.03.2024

Nepřítel (2013)

26.03.2024

Polytechnika (2009)

19.03.2024

Reklama

Posledný denníček (3)

Návštevy kina 2024

Poor Things - 8.2 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)
Shadow of a Doubt - 13.2 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)
Rear Window - 20.2 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)
Vertigo - 27.2 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)
Dune: Part Two - 29.2 (2D, Eng + tit., IMAX, Cinemax, Bory Mall)
Dune: Part Two - 4.3 (2D, Eng + tit., Tulicinema, Šamorín)
North by Northwest - 5.3 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)
Dune: Part Two - 9.3 (2D, Eng + tit., IMAX, Cinemax, Bory Mall)
Psycho - 12.3 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)
Dune: Part Two - 21.3 (2D, Eng + tit., IMAX, Cinemax, Bory Mall)
Civil War - 22.4 (2D, Eng + tit., Tulicinema, Šamorín)
One Flew Over the Cuckoo’s Nest - 24.4 (2D, Eng + tit., Kino Lumiére, Bratislava)