Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Dráma

Zaujímavosti k filmom (10)

Mosley

Mosley (2019)

Film tiež získal cenu Zlatý delfín ako najlepší hraný animovaný film na 13. čínskom medzinárodnom festivale animácie Xiamen.

Mosley

Mosley (2019)

V roku 2020 bol film nominovaný za „Najlepší animovaný film“ na Medzinárodnom festivale animovaných filmov v Ottawe, Burbank International Film Festival a Cinema New York City.

Mosley

Mosley (2019)

16. októbra 2019 bol Mosley nominovaný za „Najlepší animovaný film“ na dvanástom ázijsko-pacifickom filmovom oceňovaní, ktoré sa konalo v austrálskom Brisbane.

Mosley

Mosley (2019)

Je to prvá oficiálna koprodukcia medzi Novým Zélandom a Čínou.

Batla House

Batla House (2019)

Pred vydaním filmu Maya Sharma, vdova po Mohanovi Chandovi Sharmovi, odmietla film pozerať, pretože cítila, že zobrazuje nesprávne fakty a čísla.

Batla House

Batla House (2019)

Postava Johna Abrahama založená na osobe Sanjeev Kumar Yadav sa vo filme nazýva Sanjay Kumar. Podobne sa vo filme volá jeho manželka Nandita Kumar (Mrunal Thakur), zatiaľ čo jej skutočné meno je Shobhna Yadav.

Batla House

Batla House (2019)

V rozhovore John Abraham odhalil, že keď sa stretol s policajtom Sanjeevom Kumarom, ktorého úlohu zohráva vo filme, spýtal sa ho, či sa po rokoch incidentu niekedy zrútil. Ten mu odpovedal, že sa chce zabiť.

Reklama