Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Recenzie (48)

plagát

Nič v zlom (2023) 

Tento film je neskutočná blbosť, ale priznajme si úprimne, že niekedy je to presne to čo práve potrebujeme. Navyše Jennifer Lawrence je tu úplne perfektná a rola jej prekvapivo sadla výborne. Sympatickí sú aj ostatní hereckí predstavitelia a príbeh baví svojou absúrdnosťou a skvelými aj keď trošku trápnymi vtipmi. Treba aj uznať, že ide o celkom originálny námet, ktorý príjemne osvieži.

plagát

Mission: Impossible Odplata - Prvá časť (2023) 

Nie som fanúšik tejto filmovej ságy, ale treba uznať že schopnosť udržať si pozornosť diváka majú tieto filmy dokonalú. Práca so zvukom a napätím je najväčším plusom tohto filmu. Herecké obsadenie je navyše veľmi sympatické. 4*

plagát

Párty máma (2018) (TV film) 

Táto párty mama zrejme podávala alkohol okrem mládeže aj filmovému štábu…

plagát

Je to dort? (2022) (relácia) 

Mikey Day je tu zrejme platený od otravnosti, ale inak ide o celkom zábavný formát, ktorý baví a udržuje si pozornosť diváka po väčšinu stopáže. Je to skvelá voľba ak chce človek na chvíľu vypnúť a oddýchnuť si od všetkého ostatného.

plagát

7 žen a jedna záhada (2021) 

Vzhľadom na to že som veľky fanúšik pôvodnej francúzskej verzie tohto filmu s názvom 8 žien, ktorú mimochodom vrelo odporúčam, som mal veľké očakávania. Bol som rád, že sa tento príbeh dostane medzi oveľa väčšie publikum, no po pozretí som bol veľmi sklamaný. Bolo to ohromne nudné a to aj napriek celkom dobrému hereckému obsadeniu. A preto tentokrát iba 40%.

plagát

Zámek a klíč - Série 3 (2022) (séria) 

Môj vzťah k tomuto seriálu bol od samého začiatku veľmi rozporuplný. Na jednej strane som ho nemohol prestať pozerať a pri každej časti mal moju plnú pozornosť. Na druhej strane mi však po celý čas liezol neskutočne na nervy. Stále som mal pocit, že potenciál nebol dostatočne využitý a k tomu ma otravovali nepresvedčivé herecké výkony takmer všetkých hlavných hercov. V každom prípade, som rád že seriál konečne skončil a dúfam, že zámok k nemu ostane zamknutý už navždy.

plagát

Pohřešovaná (2011) 

Mám pocit, že som tento film videl už veľakrát len vždy s iným názvom a inými hercami

plagát

Anatomie skandálu (2022) (seriál) 

Pri hodnotení som naozaj dlho váhal či udeliť 3 alebo 4 hviezdy, no vzhľadom na to, ako veľmi ma to bavilo a s akou chuťou som seriál nakoniec dopozeral som sa rozhodol prihodiť tú jednu hviezdu navyše.

plagát

Ikony (2020) (seriál) 

Neskutočne ikonické.

plagát

Kozí príbeh - Povesti starej Prahy (2008) odpad!

Otrasná animácia: sexistická, neprirodzená, odpudzujúca. Absolútne nevhodné pre deti. Príbeh mi absolútne veselý nepripadal. Je mi z toho nevoľno.