Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný
  • Akčný

Recenzie (63)

plagát

Ulice strachu – 2. část: 1978 (2021) 

Dvojka sa mi páčila o dosť viac ako jednotka, ale niečo mi bráni dať viac ako 3*. Sadie Sink je netuctová a celkom šikovná. Prostredie mi lahodilo, kempy a chatky mám rada. Štvali mi tie zabíjajúce kreatúry. Lebo teda buď som neohroziteľný oceľový frajer, ktorému môžeš celý film skúšať odtrhnúť ruky a vôbec ma to nezaujíma, idem proste po tebe a basta alebo som chalanko s vrecom na hlave, ktorého zloží puberťáčka. Ale nie, ja som niečo medzi. Takže ma zloží puberťáčka a ja si trošičku oddýchnem, nech si baby pokecajú, ale vzápätí si to rozmyslím a ešte tou sekerkou im tu ešte predsalen zamávam. Prečo vždy takto? Postavy sestry a krátkovlasej rebelky (tej jedine by som verila lesbenie btw) boli fajn, typické pre malé nešťastné mesto. Dospelú Ziggy by som si predstavovala trochu inak, škoda, že z nej nechali vyprchať iskru, ale chápem to.

plagát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Pobiehanie po meste počas nekonečnej noci za absencie rodičov je už klasika, žiaľ. Táto Kiana Madeira mi veľmi nesedí, nie je z nej ktovieaká lesba. Trochu mi pripomína Meghan Markle, ale to jej vlastne tiež moc nepridáva. Tá baba, ktorej zoskartovali hlavu (btw celkom fajn svieža scéna) si zaslúžila prežiť viac. Ušlo to, ale ak má niekto slasher naozaj rád, asi musí veľa odpúšťať.

plagát

Hlasy (2020) 

Už som alergická na každé decko v horore, čo kreslí divné obrázky. Nie každé decko celé dni kreslí a nie všetky obrázky sa rozvešiavajú po nástenkách. /spoiler/ Chlapčisko odstránili celkom skoro a som rada, že sa toho nebáli, vidieť ho v bazéne bolo tak nejak nečakane osviežujúce. Mamka sa nespráva úplne okej (nemyslím obesenie, to mi prišlo z jej konania snáď najlogickejšie), jednak k manželovi a jednak to podivínstvo v detskej izbe. Akože keby som ja videla svoje mŕtve decko ako sa hrá v pyžamku, asi ma rovno klepne a keby som videla pod posteľou zhnité nohy, iste by som to dala nejak znať. Panička sa ale s nohami hrá na schovávačku alebo čo, trochu zrýchlene dýcha a vytreští oči. Inak pohoda. Starý spisovateľovymetač alebo čo on je odprezentuje ďalšie klišé honby za duchmi kvôli mŕtvej manželke a ako inak, musí naňho dohliadať dcéra. Scény v pivnici boli také poslabšie, všetko sme už niekde videli a videli sme to aj lepšie. Čo som ale nevidela je, že niekto objaví dieru v stene, vylietajú z nej muchy a on ju trochu postrieka a hotovo. Keby tam bol na dovolenke, ok, ale tvárime sa, že reštaurujeme dom a prvý problém vyriešime takto? Okay then. Postupne si divák všimne, kam asi to smeruje a uspokojilo ma aspoň to, že týpek bol natoľko chlap, že to skončil.

plagát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

Niečo mi chýbalo a nejaký balast zas prevyšoval. Postavy z malého mesta boli uveriteľné a väčšinou dobre zahrané, hovorím hlavne o Kate Winslet, samozrejme. /spoiler/ Trochu mi prekážalo, že sa pozornosť na chlapca upriamila niečím tak jednoduchým ako je poznámka o zmiznutej zbrani, najmä po takej dobe. Oceňujem, že to Mare nenechala tak, ale dotiahla to do konca. Inak mňa osobne koniec nesklamal ani nenaštval. Viac ako 3 hviezdičkami hodnotiť nemôžem, lebo ma nič neťahalo k ďalšiemu dielu, nepotrebovala som hneď vedieť, čo bude ďalej a netešila som sa, že ma večer Mare čaká. Nemám zásadný problém vlastne s ničím, ale nenadchlo ma to.

plagát

Elita - Série 4 (2021) (séria) 

U mňa to šlo oproti predošlým sériám trochu dolu. Nové postavy nie sú úplne sympatické, ale zase to nie je nič, čo by sa nedalo prehrýzť. Viac ma sralo, že to už je fakt samá lesba a gayko. Jeden hetero pár, ktorému som fandila sa rozíde kvôli babenke bez vlasov aj pŕs. Z Guzmána tu vlastne robia trochu blba a to nechceme. Tú gay trojku by som aj zvládla, nech je v seriáli niečo iné a nech sa aj druhá strana má na čo mrknúť, ale tie baby mi k sebe fakt nesedeli :-/

plagát

Nevina (2021) (seriál) 

Podľa hodnotení som očakávala, že si sadnem na riť a možno som si to tým skazila, ale až tak ma seriál neuchvátil. Zo začiatku ma to vlastne vôbec nebralo. Nevadilo by mi, že sa niektoré diely venujú vlastne len určitej postave, ale dobré momenty sa akosi striedali s takými, čo zasmrdeli lacnotou. Prostredie celkom v pohode, aj tie štetky ma dosť bavili, len ten koniec s Kimmy a jedom .. eeeh :D takže nakoniec za 3*

plagát

Všem klukům: Navždy s láskou (2021) 

Hej, bolo to celé také pritrápne, ale dá sa na to pozrieť, ak práve potrebujete v živote stredoškolskú lásku - nejakú, len nie tú vašu. Snáď už sme s touto sériou skončili, lebo Travolta a Olivia sú jediní ľudia nad 23rokov, ktorých som ochotná prijať ako maturantov.

plagát

V zajatí démonov (2013) 

Som síce klasik, ktorý má rád nasťahovanie rodiny do strašidelného domu, ale aj v takto nalinkovaných príbehoch sa dá byť originálnejší (aj ak sa vraj opierame o skutočný príbeh). Nie je to zlé, nie je to dychberúce. Ak by som dala viac ako 3*, bolo by to nasilu.

plagát

Kráľovná Viktória (2016) (seriál) 

Taká oddychová vzťahovka z vyššej spoločnosti v pekných kostýmoch. Pomohlo by asi upraviť minutáž a pridať historické udalosti, aj keď občasná snaha tam je. Niekedy je to trochu rozťahané, trochu ufňukané a trochu zbytočné, ale prostredie a šatičky mi zapchali hubu a dala som 3*.

plagát

V zajatí démonov 3: Prinútil ma k tomu Diabol (2021) 

Ja som pomerne sklamaná. Dej je málo pútavý a o strašidelnosti nemôže byť ani reč. Stačili by mi 2-3 slušné ľakačky, ale nedočkala som sa. Kliatba je taká nemastná neslaná, teta, čo zaklína je veľmi nevýrazná. Oltár v katakombách (či čo to vlastne bolo) by som vymyslela tak v 5tich rokoch a vtedy by som sa snáď aj bála, ale takto zase nič. Všetko z tohto filmu sme už vlastne niekde videli.