Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Komédia
  • Animovaný

Recenzie (12)

plagát

Barbie (2023) odpad!

Väčšiu hovadinu som dávno nevidel! Ako toto bolo fakt údesné, stupidné, nezmyselné, bez akejkoľvek myšlienky hodnej IQ nad 100. Naozaj - TENTO FILM MÁ 70%? Ľudia zobuďte sa, veď to sa normálne nedalo ani len dopozerať. Ak takáto sračka, ktorá ešte aj keby ste ju chceli spláchnuť, tak to nepochopí a neustále pláva v tom záchode smradľavom, má 70%, tak potom už sa nečudujem, že máme prezidentku akú máme a že nám tu vládne čo nám vládne! Asi si to naozaj zaslúžime, však ľudia? Čo vám to už načisto švitorí? Čo vám akože tento film dal? Mne to dalo akurát nutkanie zvracať...

plagát

John Wick 4 (2023) 

Za mňa tomuto filmu chýba označenie sci-fi, pretože John Wick je lepší ako terminátor, vydrží viacej ako Kapitán Amerika a zastrelí viacej chlapov ako Rambo. Ďalej je tam slepec, ktorý s mečom vybaví kopec strieľajúcich oponentov a celkovo je to vlastne film o ničom. Fakt - pozrite si - o čo tam ide? Podľa mňa, najlepšie ten film vystihol Scott Adkins poslednými slovami pred tým, ako jeho postava skonala. (Prečo už nezdochneš???). Za mňa veľké sklamanie, pretože John prežije niekoľko násobné zrazenie autom, asi tisíc guliek, čo ho trafilo do toho jeho saka, niekoľko násobné skotúľanie sa dole schodmi niekoľko pádov z veľkej výšky a stále ide ide ide a nikomu to akože nepríde divné? No mne teda áno a zbytočne dlhá stopáž na toľko mŕtvol. A to všetko len aby mal na náhrobku Milujúci manžel? A viete, čo ešte v  tom filme chýba? Policajti! Toľko strieľačiek, toľko mŕtvol a nikde ani jedna húkačka - čo mali voľno všetci? Alebo sa to odohrávalo v nejakej francúzskej no-go zóne? Ako sorry, za mňa slabota.

plagát

Horký mesiac (1992) 

Toto bolo jedno utrpenie, od začiatku do konca, absolútny nudný otras. Starý chromý sexuálny zvrhlík má úchylnú potrebu vyrozprávať svoj úbohý život nadržanému záletníkovi. No to je námet teda, jedna radosť. Príbeh o tom, ako sa starý nadržanec a mladá pekná hlupaňa navzájom likvidujú. Pre mňa totálna strata času, alebo som ja hlupák alebo ten film hlúpy.  Za mňa jedna hviezda za nečakaný koniec a celkom peknú hlavnú "hrdinku", inak odpad, totálny...

plagát

Divoký zoznam (2020) 

Napriek hodnoteniu 50% tento film pre mňa bol extra príjemné prekvapenie! Dej odsýpal a ja som sa náramne bavil! Bol vo veľa ohľadoch originálny a neuveriteľne vtipný! Dievčina hľadala samu seba a našla nielen to, ale takto v romantických filmoch býva. Navyše ku tomu tu bol použitý veľmi príjemný humor a ja som len rád, že som mu venoval dnešný večer!

plagát

Morbius (2022) 

Už pred filmom som si povedal, že ejjj.. toto asi nebude úplné žúžo. Išiel som na film len vďaka dcére, čo je napichaná zo všetkých tých upírov tvajlajtov a kadečoho.... Film podľa mňa mal veľký potenciál, ktorý ale využil veľmi slabo. V niektorých scénach sa človek komplet strácal a to som to nepozeral v 3D. Totálny chaos a zmätok, logické chyby, stupídne WTF momenty, skrátka pre mňa veľmi nezvládnuté. Tak trochu s napätím očakávam, čo s postavou Morbiusa urobí Marvel v crossoveroch, snáď potom to bude lepšie. Tento film pre mňa nebol sklamaním, lebo už predtým som mal slabé očakávania. Tri hviezdy zato, že marvel, inak tak skôr 45-50%.

plagát

Zabijakov osobný strážca 2 (2021) 

O poznanie horšie ako jednotka a nezachránili to ani Morgan Freeman ani Banderas. Humor až tak dobre nefunguje, z niektorých postáv sú tu urobení doslova terminátori a z pôvodne výborného bodyguarda je tu spravená nejaká podivná karikatúra Clusoa (neviem ako sa to píše) alebo koho. Jednohubka, ktorú keby som nevidel, tak o nič neprídem.

plagát

Čierne vdovy (2016) (seriál) 

Za mňa výborný seriál! Niekedy avšak človek si až vlasy ide trhať, ako niektoré situácie sú riešené totálne proti logike a že zaručene by sa veci nediali tak ako v tomto seriáli. Čo je ale ohromné plus je to, že tento seriál skrátka neprestáva prekvapovať a nie je úplne jednoduché predpovedať, čo sa bude diať, lebo sa dejú veci totálne nečakané. Za mňa veľmi príjemné pozeraníčko, obe série, hviezda dole za niektoré tie logické prešľapy, ktoré boli natoľko silné, že ani herečky to nevedeli zahrať :-)

plagát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Veľmi sa mi páčil nápad, prevedenie aj zapojenie starých spajdrmenov a celkovo film bol skvelý, dojemný, akčný a tiež ukázal, v čom je tento "náš" spiderman iný. Hviezda dole ide pre veľmi slabé bojové scény, kedy som mal pocit, že je viac strihu ako akcie. Častokrát to bolo extrémne neprehľadné a moje oči sa cítili ako topiaci sa bez vzduchu a keď sa objavilo miesto 1-2 sekúnd bez strihu, bolo to ako nádych a znovu šup pod hladinu neprehľadných strihov....

plagát

Na hrane prežitia (2020) 

Napriek tomu, že táto myšlienka bola už viac krát použitá, mne sa obzvlášť páčilo spracovanie s Tomom Cruisom - Na hrane zajtrajška. A zdá sa mi, že ešte inde som to videl, napriek tomu - či už som nenáročný alebo mi to len sadlo na moju nôtu, tento film ma veľmi bavil a ja som si to náramne užil. Teším na dabing, aby som si to užil aj s polovičkou! PS: A berúc do úvahy to, že to natočili za 27 dní, tak klobúk dole!

plagát

Dharma a Greg (1997) (seriál) 

Pre mňa najlepší seriál, aký kedy natočili. Keby to malo 12 sérii, tak ich asi pozerám dookola :) O vtipné situácie nie je núdza, naozaj sa schuti zasmejem. Nie je to trápny humor, kde keby nepočuť smiech v pozadí, tak ani neviem, že sa mám smiať.  Celkovo je to krásny romantický seriál, kde na seba narazili dva svety, jeden plný citu a vášne, druhý plný prachov a materializmu.