Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (7)

Terminátor 2: Deň zúčtovania

Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991)

11/10 Je iba pár filmov, čo si zaslúži hodnotenie 11 z 10. Toto je jeden z nich... Naj scéna: Nedá sa určiť...Epický prológ z budúcnosti, ohnivé titulky, prvý stret Terminátorov, útek z ústavu, nukleárny výbuch alebo samotný záver v oceliarni...To je ako si vybrať, ktoré z vašich detí máte radšej.

Divoký Django

Divoký Django (2012)

10/10 Tento film ma naučil ako správne pristupkvať k rasizmu, ktorí tu bohužial stále prekvitá. Plus je tu najlepšia filmová postava v podaní famózneho rakúšana.  Naj scéna: I couldn't resist.

Avatar

Avatar (2009)

9/10 Každý má film, ktorý ho dotiahol  ku kinematografií. U mňa to bol tento vpodstate dokonalý veľkofilm. Archetypálny príbeh jeden bodík ubral, ale inak naprosto úchvatné. Naj scéna: Zaverečný stret armád. Pretože (pre 13 ročného chlapca vo mne) nie je nič viac cool ako keď draky zvádzajú letecké súboje s moderným letectvom.

Spider-Man: Ďaleko od domova

Spider-Man: Ďaleko od domova (2019)

9/10 Objektivne 7/10, jedná sa o klasickú hromadne vyrábanú marvelovku. Ale ak by sa mňa niekto spýtal čo chcem v marvelovke vidiet, zoznam by obsahoval asi tieto veci: Spidermana, slovenskú pesníčku, rozkošnú romanticku linku s MJ, európske lokácie, Eiffelovu vežu, inteligentného charizmatického záporáka, chytlavý soundtrack, Prahu, cameo z povodnych spidermanov, Karlov most, šokojuci záver. Takže jednoducho marvelovka spravená na zakázku výhradne pre mňa.