Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenzie (119)

plagát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Benioff a Weiss ako scenáristi sú už samo o sebe obrovské red flags... Prvé 3 diely celkom podarené, ale potom už nič len nezrovnalisti a nelogickosť. Naozaj som chcela aby ma milo prekvapili, no títo dvaja bohužiaľ ostávajú na mojom black liste a šancu na vykúpenie nevidím.

plagát

Tár (2022) 

Naozaj zaujímavé dielko, trošku mi vadili tie extra sofistikované výrazy, aj s mojou pokročilou angličtinou som občas netušila, o čom točia...ani titulky nepomohli... Nebudem spoilerovať, ale ten koniec bol sarkasticky k zaplakaniu famózny. Inak, hudba, kamera tip top :)

plagát

Saltburn (2023) 

Horšie spracovanie námetu lepších filmov :)

plagát

Temný prípad (2014) (seriál) 

Ja dám 5 hviezdičiek, lebo ..lebo dám. Keď sa trošku človek prehryzká prvými 2 epizódami, je to už jedna báseň - a keď ide o charakter postavy a vývoj deja, to sa HBO musí nechať. Ďalšie série ale treba hodnotiť osobitne.

plagát

Hra doopravdy (2024) 

Také o ničom, a Penny zas hrala Penny - len trochhu zručnejšiu v dusení sáčkom, ale zas nevtipnú a zároveň bez kúska logiky :D (schválne, na koľko narážok na TBBT ste narazili vy?)

plagát

Leo (2023) 

Také 3 a pol. ale keby tam nespievali, dám viac ...

plagát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Zase ďalší Flanaganov skvost :) mám rada jeho "zrkaldlo spoločnosti" o skazenosti sveta vložené do pred-smrtných monológov postáv :) nesklamalo v Midnight mass, nesklamalo ani tu. A mimochodom, od hororového dielu Simpsonovcov som mala traumu z Havrana, teraz mám ďalšiu :D ..nevermore

plagát

Podoba vody (2017) 

Ako povedal moj muž - "fake Aquaman" celkom pobavilo, príbeh síce dosť milo rozprávkový, ale hlavne plytký a strohý. Škoda :)

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

Ano, ano, 4 hviezdy aj po spackanom finale..ALE - velmi subjektivne, ja mam neuveritelnu slabost pre filmy/serialy s rozpravacom, cize narratorom. Deti, pisal sa rok 2001, a ja som prvykrat videla The Royal Tenenbaums.... Anyway, vo svojej ere bol toto fakt kultovy serial, referencie, memes a hlasky bolo pocut a vidiet na kazdom rohu - true story, bro. Nieco ostalo, na nieco sa zabudlo, no treba tvorcom uznat uzasnu kreativitu a storytelling, dovtedy nevidany neslychany pre sitcom. A ja veru na tomato seriali ulietavam do teraz, okrem finalnej serii, a to je presne ta hviezda dolu ..