Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

The Loch Ness Horror

The Loch Ness Horror (2023)

Nezvestná ponorka podnieti záchrannú operáciu, ktorá vedie k príšere z jazera Loch Ness. Po úteku z jazera stvorenie vypustí desaťročia zadržiavanej agresie na tých, s ktorými príde do styku.

Izba smrti

Izba smrti (2008)

Tonya (Ailsa Marshall) hodená nahá do pustej miestnosti s trinástimi cudzincami zistí, že je poslednou súťažiacou vo vražednej hre. Hráči, obmedzení smrtiacimi elektronickými obojkami, musia použiť rady a nástroje zo škatule označenej ako „časti“, aby našli východ aj dôvod svojho únosu. Hráči sú jeden po druhom eliminovaní, pretože začína ich „zákaz vychádzania“ a svetlá zhasnú. S každým mŕtvym telom prichádza ďalšia stopa, pomocou ktorej zistia, že vrahom je jeden z nich. Otázka znie... ktorý?

Ako v nebi

Ako v nebi (2021)

Jedného dňa na konci 19. storočia sa život 14-ročnej Lise (Flora Ofelia Hofmann Lindahl) navždy zmení. Je najstaršia zo svojich súrodencov, prvá v rodine, ktorá chodí do školy a je plná nádeje a dôvery v život. Keď však jej matka začne rodiť, rýchlo sa ukáže, že niečo nie je v poriadku. Ako prichádza noc a pôrod postupuje, Lise začína chápať, že deň, ktorý sa začal v detstve, sa môže skončiť tým, že sa stane ženou domu.

Loch Ness - Beštia z hlbín

Loch Ness - Beštia z hlbín (2008) (TV film)

Kryptozoológ James Murphy (Brian Krause) pri pátraní po neslávne známej príšere z jazera Loch Ness zistí, že zlomyseľný, štyridsať stôp dlhý plaz zo Škótska, pricestoval k Hornému jazeru cez sériu prepracovaných podzemných tunelov a že so sebou priviedol svoje hladné potomstvo na kŕmenie.

Reklama