Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Horor
  • Akčný

Recenzie (18)

plagát

MEG: Hrozba z hlbín (2018) 

Najväčšia chujovina akú som videla za posledné roky. Nulový dej, málo krvi, úbohý žralok nemá ani pokoja. Nasilu dávaná romantika. K postavám sa nedá mať žiaden vzťah, empatiu. Dve hodiny sa opakuje to isté, bez logiky. A to ani nevravím o chudákovi žralokovi...

plagát

Demolice (2015) 

Musím sa priznať, že som nič nečakala od tohto filmu. Jediný dôvod, prečo som si ho pozrela bol kvôli JG. A neľutujem to. Ani jeden zlý film som s ním zatiaľ nevidela a ani tento nie je výnimka. Prvú polovicu som rozmýšľala nad hlavnou myšliekou tohto filmu a verím, že veľa ľuďom nedošla. Keď si človek uvedomí niečo, čo má alebo mal až keď to stratí je smutná realita. Taktiež sa mi ľúbilo, že netrepú do každého amerického filmu nejak sex-scénky, ale to, že aké priateľstvo môže byť medzi ženou a mužom. Nehovorím, že to bol masterpiece, ale určite si ho niekedy ešte pozriem.

plagát

Silnejší (2017) 

Úžasný film, fakt nechápem prečo má len 64%. Prvú polovicu sa to rozbiehalo, kde Jeff Bauman začal byť zúfalý a plno vecí si neuvedomoval. Druhú polovicu som prerevala a dokázala som sa vžiť do Jeffa, čo si zažil, čo mu šlo hlavou a pod. Určite si ho pozriem druhýkrát.

plagát

Daj mi tvoje meno (2017) 

Trošku zbytočne dlhý film, kde bolo fakt veľa scén, kde sa nič nedialo až som sa začala nudiť, ale nebolo to na zahodenie. 70%

plagát

Stanfordský väzenský experiment (2015) 

Je smutné, čo všetko ľudia dokážu, keď majú tú príležitosť. Osobne som sa v prvej tretine-polovici filmu nevedela vžiť a začala som sa nudiť, ale potom to začalo byť čoraz zaujímavejšie. Osobne mi tam chýbala scénka, kde sa začnú väzni podozrievať, ako to bolo v originálnom experimente. Ale na to ma prekvapilo, že bývalý väzeň, ktorý Zimbardovi pomáhal mal väčšiu ľudskosť ako študenti - dozorcovia. Neviem či niekto rozmýšľal nad tým - "čo ak by som tam bol ja" alebo "čo by som robil kebyže som väzeň/dozorca?" Ale ja áno a osobne si ani nechcem predstaviť čoho horšieho sa vie človek dopustiť. Dávam tomu 75-80%.