Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (26)

plagát

District 9 (2009) 

trochu nezazivnejsi zaciatok a 3 hviezdy ktore som chcel dat, uplne zmenila druha polka filmu. Akcny koniec sa mi pozdaval a rovnako aj cely kvázi dokumentarno-scify film.

plagát

Zastaneš a neprežiješ 2 (2009) 

film zvlastny svojou kamerou a hubou, no viac nepodareny ako vydareny... No jedna veta ma pobavila, ked povedali Cheliosovi "you are shit magnet" :D

plagát

Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) 

Film s velkym F. NAJ film svojho zanru, pocnuc hudbou, efektamy, hlaskami a pribehom pri ktorom sa ani minutu nenudite si pravom zasluhuje 5*

plagát

Screamers: Hon na človeka (2009) 

Aj ked sci-fi je moj oblubeny zaner, tento film sa jednoucho nevydaril, a producenti chceli len vytazit z pokracovania jednotky. Dej je od zaciatku slaby, chyba napatie a ma predvidatelny koniec, moc sa od jednotky nelisil. Najviac som sa ale nasmial vtedy ked veduci jednotky zavelil aby si obliekli brnenie, a oni na seba nahodili chranic na motorku :D :D.

plagát

Jánošík - Pravdivá história (2009) 

Film mal slabsi dej, no vyrovnal to hereckymi vykonmi,kamerou a jednotlivymi scenkami, ktore boli na slovensky (polsky) film vydarene.

plagát

Súmrak (2008) 

Slabsie herecke vykony pokazili niektore scenky. Do polovice bol film trochu nezazivny. Kazdopadne, film je urceny pre neznejsie pohlavia nizsej vekovej kategorie :)

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

35 casti za 2 dni, v dobe ked sa mam ucit na statnice... myslim ze viac k mojmu hodnoteniu netreba

plagát

Kronika rodu Spiderwickovcov (2008) 

Podla hodnotenia som od filmu necakal ziadnu slavu. Celkom ma ale prekvapil, dej bol slusny, no chybalo mi viac fantazy bytosti, a mozno trocha prepracovanejsi zaver. Na cistokrvne fantazy sa film nechytal, ale ako rodinny dobrodruzny film plne obstal.

plagát

Most do Krajiny Terabithia (2007) 

Tento film bol opak Spiderwickov. Podla traileru som cakal vinikajuci film. Az do konca filmu som z napatim ocakaval kedy sa zacne to super fantazi ktore som videl v ukazke. Az ked nabehli titulky som pochopil ze sa nic nekona. Dejovo aj pribehovo bol film dobry, ale kedze som bol sklamany, davam mu 35%. PS: od tohoto filmu si nepozeram trailery, iba hodnotenia (pripadne sa na ne "nenamotavam")

plagát

V moci diabla (2005) 

Mozno som cakal nieco nieco s vacsim napatim, ale tento film mi nesadol na nôtu. Kvoli tomu ze to bolo podla skutocnosti som rozmyslal o 4 hviezdach. No nakoniec predca len 3.