Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (162)

plagát

John Wick 4 (2023) 

Jak toto muze byt hodnoceno tak vysoko? Je to nudna strilecka, kdyby byl cas zkracen o hodinu,jenom by to prospelo. Z filmu jsem si neodnesla vubec nic, to podstatne je v ukazkach a na konci ten souboj jak na schodech,tak jeden na jednoho...nekonecny.

plagát

Máme tu ducha (2023) 

Nejvice jsem nasmala parodiim a fenomenu tiktok  "mame tu vyzvu: kdo projde zdi"  a masovemu sdileni cehokoli. To bylo best.

plagát

Novembre (2022) odpad!

Toto by nemelo byt vubec zfilmovano vzhledem k tomu, ze pro teroristy je to jen zivna puda pro to, ze cim vic budou kricen a konat, tim vic budou videni. Vsichni vime, ze s Francii a Belgii to jde z kopce vlivem korektnosti a humanitou.

plagát

Zrodila sa legenda (2014) 

Bojove sceny dobre,ale film je zdlouhavy, posledni boj v ohni je blbost,pze by se davno udusili kourem.

plagát

Mayday (2023) 

Necekane dobry, svizne tempo, nechybelo napeti, lepila se jim smula na paty,ale dokazali se z toho vysekat.

plagát

Známi neznámi (2021) 

Original jsem nevidela a asi je to dobre,aspon nemusim srovnavat. Toto byla opravdu tragikomedie, jak jsou si i kamaradi neverni a sama fales. Verim,ze mezi nami je i pravda a uprimnost nejen fales.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

4d jsem si mohla nechat ujit, nejak mi to 3h natrasani nebylo po chuti,k tomu vas bouchne zezadu neco ze sedadla,ale 3d doporucuju, jen lov velryby mohli autori vynechat,to jsem se na to nemohla divat.

plagát

3% (2016) (seriál) odpad!

Pardon,nedala jsem tomu sanci,ale uplny zacatek mne stacil, jako jak maj vsichni roztrhany trika,to nevymyslis a jak se to tahlo,nekam jdou 5min.

plagát

Nebezpečná lekce (2022) 

Sranda souboje, typu pozor na tu ranu,uz leti, pribeh tezko uveritelny,chjo ze se do toho vubec pousti