Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (277)

plagát

Zakliate pierko (2019) 

Ďalšia Troškova gýčovina, viac k tomu ani netreba dodať.

plagát

Konečne doma (2015) 

Takto má podľa mňa vyzerať dobrý animák.

plagát

Rio 2 (2014) 

Fakt primitívny humor, pre mňa tento film zrejme už nemal zmysel. Naviac vykrádanie Avatara je zrejmé, neviem či to bol len pop-kultúrny odkaz alebo drzosť.

plagát

Blbý a blbší sú späť (2014) 

Ako poviem, že čakal som hocičo. Nevedel som sa zbaviť pocitu, že to môže dopadnúť veľmi zle. No bol som absolútne prekvapený a neskutočne potešený, že aj napriek 20 ročnému rozdielu vo veku hlavných hercov, nestratili svoju charizmu a totálny šialený drive. Vtipy sa sypali jeden za druhým a väčšina trafila klinček po hlavičke. Proste film, ktorý bol ako jeden z mála, veľkým prekvapením a osviežením.

plagát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Pre mňa citeľne slabšie než Star Trek z roku 2009. Jednoducho je to všetko parádne vydigitalizované, film je servírovaný s nesmiernou gráciou, no neviem sa proste zbaviť toho hnusného pocitu, že film má znovu len prirodzenú príbehovú kostru - ideme; zloduch; zdá sa, že zloduch nás dostal; zloduch je porazený, vyhráva dobro. Jednoducho mi to už nepríde také príťažlivé.

plagát

Neľútostná pomsta (2011) 

Prázdny príbeh, nudné prevedenie. A tie neustále príkazy do telefónu... už mi tam chýbal len príkaz, aby si nezabudol po tom močení umyť ruky, lebo ide žrať hot-dog.

plagát

Interstellar (2014) 

Ďalší skvost v Nolanovej biografii, na ktorý som čakal asi rok a nemenej sa naň aj veľmi tešil. Začiatok sa dosť vliekol, až ma sklamal, myslel som, že moje očákávania predčili kvalitu filmu, ale perfektný koniec ma utvrdil o tom, že Nolan s jeho tímom precíznych ľudí, nedokážu spraviť zlý film. Dojem však pokazili totálne drbnuté titulky, z ktorých sa dalo čítať, že autor ani nevedel, čo prekladá. Preto je pre mňa nutné aj ďalšie zhliadnutie s nejakými kvalitatívne lepšími titulkami.

plagát

Zbav nás zlého (2014) 

Horor v spojitosti s akčným nadupaným krimi funguje veľmi kvalitne. Dovolím si tvrdiť, že ide o objavenie akejsi novej filmovej fúzie, ktorá by mohla fungovať aj v budúcnosti.

plagát

Vlk z Wall Street (2013) 

Film, ktorý chcem vidieť znovu. 80 percent obsahu je skvele premyslená, svižná, zábavná. Ku koncu to začne spomaľovať až nudiť, škoda.