Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (22)

plagát

Polárny expres (2004) 

Sledoval som to jednym okom na Stedry den, tak preto ta bonusova hviezdicka:)

plagát

Earth (2007) (TV film) 

Nie je nic krajsie ako nasa zem a prirodne zakony...

plagát

Šťastné a veselé (2005) 

Vyborny film s dobrym scenarom a kvalitnymi hercami = europska zaspavajuca produkcia sucasnosti!!! Neviem ci to bolo v knihach, asi skor nie... Odporucam pozerat to vecer v obdobi skutocnych Vianoc... PS: Vojna je absurdna:-(

plagát

Tropická búrka (2008) 

Bohuzial pre tento film mam rad parodie, ale okrem 5 gagov, pri ktorych som sa pousmial, som sa nudil od prvych minut... Skutocne sa dokazete na tomto smiat? Asi uz starnem:-( PS: Dodrzat klasicku dramaturgicku strukturu hollywoodskeho "filmu" bola tou najvacsou chybou vsetkych zucasnenych tvorcov a producentov Tropickej burky... PSS: Ben Stiller je velmi zly herec!

plagát

Temný rytier (2008) 

Necitil som napatie, vzrusenie, nic... Predvidatelny film od prvych minut do poslednej finalnej a dost slabej sceny. Sablonovity, strnuly film. Skoda! Christopher Nolan ale stale patri k mojim top reziserom. Na jednej strane to je Batman zo vsetkym ( H.Ledger nebol lepsi ako J.Nicholson, bol nanajvys iny... ), na strane druhej asi uz nedokazem sledovat klasicku hollywoodsku dramaticku strukturu obalenu len v inom kabate. Herci podali svoj standart, hudba ma zvlast neoslovila ( Zimmer je moj najoblubenejsi skladatel vdaka Thin Red Line ), kamera ako Nolanov standart perfektna... Kaslem na to! V kine som sa pekne nudil. Pribehy o Batmanovi - nikdy viac!

plagát

Všechny prima holky (2003) 

David Gordon Green opat dokazal, ze patri k reziserom, ktori su uvedomuju dobu, v ktorej ziju a ktori vedia naporcovat tu "pravu" realitu tym "pravym" divakom. Film, pri ktorom som sa citil doslova "fucked up"! Odporucam fanusikom indie filmov.