Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (412)

plagát

Ozi: Hlas lesa (2023) 

Oceňujem nosnú enviro tému, ktorá je naozaj jednou z kľúčových. Ostatné, bohužiaľ, bola nuda.

plagát

Ja, zloduch 4 (2024) 

Fandím všetkému, kde sa čo i len trošku mihne Terminátor. Možno to nedosiahlo kvalitu predchádzajúcich dielov, ale u nás doma sme sa bavili všetci, starí aj malí = Cieľ splnený.

plagát

Kolaps (2024) 

Áno, ako ľahko sa to môže celé zvrhnúť, ak je na čele štátu neschopnosť... memento pre všetkých. A na druhej strane, títo novinári mi dosť liezli na nervy, ak by som tam o nich musel takto zakopávať, asi by som ich namieste...

plagát

Jednotka všedního nasazení (2024) 

Nerozumiem tomu, prečo sa ľudia v preddôchodkovom veku potrebujú hrať na odrastených pubertiakov?

plagát

Vrana (2024) odpad!

Jedným slovom, hrôza. Fakt. Nestrácajte s tým čas. S Vranou to má spoločný len názov.

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Hru som nehral a ak áno, nepamätám si. Nečakal som nič a ak, skôr horšie. Skúsenosti s adaptáciami kadejakých počítačových hier nie sú, teda aspoň čo sa mňa týka, príliš šťastné. No a nakoniec môžem len toľko k tomu, že som sa bavil a zlupol som túto jednohubku na posedenie.

plagát

Neprivolávaj nič zlé (2022) 

Svojsky nakrútená sonda do spoločenskej sociopatie sa brilantne menila z "hlavne ich neurazme" na "hlavne nech nás nedorazia". Tak nejako mi však, čoby otcovi jedinej dcéry, hlava neberie, že by sa nebránili a namiesto do gebule by búšili do dverí auta... nie, sorry, to mi akosi nevychádza.

plagát

V nepřátelské zóně (2024) 

Vidíme ťa, nevidíme ťa a zase ťa vidíme. Utekaj, stoj, skri sa a utekaj a potom bum. Americký happyend nesmie chýbať a... titulky. No, to len tak v skratke, keby sa niekomu nechcelo 2 hodiny pozerať.

plagát

Kos (2023) 

Človek si sadá k filmu s očakávaním poriadneho krváku a la Patriot s Melom Gibsonom, kde polska orlica bude viať z každej riti a namiesto toho dostane slušne zohranú minidrámu v perníkovej chalúpke tak 1,5 dňa cesty od Krakova. Trochu mi to pripomínalo Tarantina, dám tri złoté bažanty za to, že minimálne ten ruský zmrd kopíroval Hansa Landu. Ááále,veď to je jedno. Nakoniec z toho vyšla fajnová sonda nevoľníctva a tak nejak som nevedel rozlíšiť, kto je väčší hajzel. Či ruský okupant alebo poľský šľachtic.

plagát

The Convert (2023) 

Pekný príbeh o tom, ako sa domorodci konečne "dohodli" medzi sebou a zanechali tak nezmazatelnú stopu v krajine hobbitov až dodnes.

Časové pásmo bolo zmenené