Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (12)

plagát

Počiatok (2010) 

Nolan je génius!!!!

plagát

Splnený sen (2009) 

Priznám sa,milujem filmy zo športového prostredia.Aj ked v tomto filme nehrá šport zasadnú rolu,moje hodnotenie to do istej miery určite ovplyvní.Ale čo ho ovplyvní v zásadnej miere,je fakt,že to bolo natočené podla skutočného príbehu.Sandra Bullock na môj vkus nehrá síce oscarovo,ale tú sošku jej z celého srdca želám.A samotný film vo mne vzbudzuje nádej,že na svete stále existujú dobrí ludia,ktorý sú nezištne ochotní pomáhať druhým.

plagát

Haloweenska noc (2007) 

Je to vskutku originálne.V dnešnej dobe plnej hororových remake-ov je natočit niečo takéto,naozaj dobrý napad.Páčily sa mi jednotlivé postavy(zvlášť tekvicový chlapček),dej sa pekne prelína a krátka minutáž filmu len pomohla.Halloween je predsa len raz do roka a myslim že tento film sa k nemu dokonale hodí.

plagát

Hore (2009) 

Tak tentokrát sa chlapci z Pixaru vytiahli.Nádherna animácia,ktorá nás sprevádza celým filmom,je doslova očarujúca.Keď si k tomu pridáme nezvyčajný príbeh,dobrodružstvo sa može začať.Dvaja úplne odlišný hrdinovia,nie veľa vedlajších postáv,ale príbeh si stým celkom vystačí.Musím priznať,že pánovi Fredricsenovi a malému Russelovi som držal palce ako máloktorému kreslenému hrdinovi predtým.

plagát

Podivný prípad Benjamina Buttona (2008) 

Môže človek mladnúť??Môže,a podla Finchera mu to ide skvele.Skoro 3-hodinový príbeh človeka,ktorý sa musí zmieriť s osudom že jeho hodiny sa točia opačným smerom.Vdaka Fincherovi som ani na chviľku neodtrhol zrak od obrazovky.Vyvolal vo mne uplný pokoj,spomalil sa mi dych a ja som sa nechal uniest rozprávaním sympatického starčeka.A dych sa mi zastavil uplne keď som zbadal NÁDHERNÚ Cate Blanchett...

plagát

M.A.S.H. (1972) (seriál) 

Vojna v Koreji očami luďí,ktorých najväčším nepriateľom je smrť...Milujem tieto postavy od plukovníka až po posledného vojaka,ktorí ma každý den dokážu rozosmiať ale aj rozplakať.Aspoň jedenkrát by som si chcel dať gin s kapitánmi Pearcom a Hunicuttom,poslat majora Barnes do prdele,dať bozk šťabajzne,pochvaliť Klingerovi nové šaty alebo potrásť rukou plukovníkom Blakeovi a Potterovi.

plagát

Bruno (2009) 

Určite som čakal od Bruna omnoho viac,a teraz som skalmaný.Nikto nepochybuje o tom,že Sasha Baron Cohen je výnimočný umelec,dokáže šokovať ako nikto iný,ale na mna to bolo MÁLO.Väčšina scén zachádzala až do trapností.Takmer všetko už bolo ukázané v traileroch.Bruno je jednoznačne najslabšie alter-ego S.B.Cohena. P.S:dal by som len dve **,ale ta pesníčka na konci ma dostala;))

plagát

Nepodplatiteľní (1987) 

De Palma opät nesklamal.Dalšia z jeho gangsteriek,ale tentokrát zo strany Nepodplatiteľných.Mne osobne sa tento film páčil ešte o trošku viac ako Scarface.Výborná kamera,skvelý herci takmer vo všetkých úlohách a legendarne scény.Prestrelka na vlakovej stanici je úžasná,ale pre mna je TOP scéna na Kanadsko-Amerických hraniciach:KRÁSA. A samozrejme skvelé obleky od Giorgia Armaniho!

plagát

Mafiáni (1990) 

Goodfellas sú jednoznačne jedným z najlepších filmov z mafiánskeho prostredia aký som kedy videl.Aj ked prvá polovica filmu utiekla ako voda a velmi ma bavila,druhá sa mi už troška vliekla.Ale aj tak bez pochýb výborný film.

plagát

Kasíno (1995) 

Najlepší Scorseseho film.Joe Pesci a Robert De Niro sú jednoducho "Goodfellas".