Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (12)

plagát

Griselda (2024) (seriál) 

Na Narcos sa to zďaleka nechytá, ale je to veľmi pozeratelne. Paradoxne by možno chcelo sériu viac natiahnuť. Ale pribeh je fascinujúci. Veľmi emocne silný 5.diel, to mi teda bolo dosť ťažko.

plagát

Eva Nová (2015) 

Už som ho veľakrát odložil na inokedy lebo som ocakaval presne to, čo mi nakoniec dal. Veľmi komorné, nenadbiehajuce vkusu, s úžasnou pani Vasaryovou. Takto si predstavujem peklo alkoholizmu.

plagát

Jak jsem se stal gangsterem (2019) 

Zas si niekto zahral s mojim svedomím. Veď nie je možné, aby ste držali palce zločincom... Ale tento film ma tak zmanipuloval tým, aký je vtipný, uveritelny, nápaditý, kvalitne natočený po všetkých stránkach, že som túto hru prijal. Len ta poľština mi tam moc nesedela, ale som na našich severných susedov hrdý, čo dokázali, že som to dopozeral v originále :) Znesie akékoľvek porovnanie. Veľmi príjemné prekvapenie.

plagát

Spider-Man: Paralelné svety (2018) 

Síce som tomu dal šancu, s malými prestávkami v pozornosti som to dal do konca, ale žiaľ, musím skonštatovať, že toto nie je moja "sialka kavy". Filmu nemožno ubrať profesionálne kvality, ale je to až príliš hybridné dielo. Pre deti trochu dospelé a zložité, pre dospelých zas naivne. Ale zjavne si našlo svojich divákov a som rad, že sú spokojní. Pri poznávaní komiksovych hrdinov si však vyberiem radšej hrané kusy.

plagát

Hříšnice (2017) (seriál) 

Videli sme zatiaľ len prvú sériu Cora. Vynikajúca atmosféra. Herci, kamera, réžia super. Scenár, ktorý drží v neustálom napätí. Žiaľ pár vecí v konaní niektorych postáv ma vyrušovalo, ale nemôžem poprieť, že ako celok táto séria bola strhujúca. Ani raz sa nestalo, žeby sme pozreli len jeden diel :)

plagát

Invalid (2023) 

Vôbec neváham s hodnotením. Bol som veľmi opatrný v očakávaniach, ale bol som až zaskočený, aká komédia sa dá v našich končinách vyprodukovať. Od režiséra Jonáša som videl len Kandidata - OK, ale nic moc, ale tu všetko fungovalo perfektne. Holoska mi snáď prepáči, ale neregistrujem ho a až sa trochu za to hambím. Godla je až tak dobrý? Na Rytmusa som sa fakt pozeral a vôbec mi nevadil. Kamera, hudba super. Jediná drobnosť mi nesedela, Fischer ako "tvoril" knižné dielo. Ale rád odpúšťam:) Jedna z mala top komédii z našich luhov a hájov vôbec.

plagát

Prázdniny (2006) 

S prípravou typu idem sa baviť a pritom budem akceptovať prehrávanie hercov, klišé a dej odtrhnutý od reality, je film veľmi zábavný, oddychový a podľa mňa aj pre muža akceptovateľný.  Výborne som sa bavil, zasmial a oddýchol. Presne to co som očakával. Jediný kto mi v castingu dosť vadil bol Jack Black, podľa mňa sa na tu úlohu nehodil. Zato Eli Wallach bol roztomilý :)

plagát

Jozef Mak (2021) (TV film) 

Velmi komplexne dielo. Priznavam, ze este pred zhliadnutim som mu drzal palce aby to dobre dopadlo. Ale Bebjakovo spracovanie dopadlo vyborne. Vyborny kasting, kamera, vyprava. Aj ked som kniznu predlohu necital (myslim, ze to bola povinna literatura, takze preto), ten pribeh sa mi dostal pod kozu uz v mladosti. Ten smutok, zmar, aj nadej a viera v dobro. Presne vystihnuta atmosfera.