Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (5)

Delitti

Delitti (1987)

Záhadný vrah zabil už sedem ľudí pomocou smrtiaceho jedu hada z Martiniku, ktorý spôsobuje okamžitú smrť a tvár obete sa mení na strašnú masku. Na prípad je povolaný mladý a vynaliezavý policajný poručík.

Rust

Rust (2024)

Mladý 13-ročný Lucas (Brady Noon), vnuk neslávne známeho psanca Harlanda Rusta (Alec Baldwin), bol po smrti svojich rodičov v drsnom Kansase 80. rokov 19. storočia ponechaný a odkázaný sám na seba. Keď nešťastnou náhodou zabil miestneho majiteľa ranča, bol nemilosrdne odsúdený na smrť obesením. Rust sa svojmu vnukovi snaží pomôcť na úteku, no americký maršal Wood Helm (Jensen Ackles) a lovec odmien Fenton Lang (Travis Fimmel) sú im v pätách. Medzi Rustom a jeho odcudzeným vnukom sa na úteku vytvorí nečakané puto.

SAS: Zrození Černé labutě

SAS: Zrození Černé labutě (2021)

Príslušník špeciálnych jednotiek si vyrazil s priateľkou na výlet z Londýna do Paríža. Keď však vlak ovládnu nemilosrdní ozbrojení žoldnieri, musí ísť rýchlo do akcie.

Otec

Otec (2012)

Otcove pokojné popoludnie naruší polícia, ktorá hľadá jeho syna, podozrivého zo spáchania násilného trestného činu. O jeho zločinoch sa dozvie až z novín. Čaká ho pri rieke, aby sa o tom porozprávali.

Maintenant ou jamais

Maintenant ou jamais (2014)

Pre Juliu (Leïla Bekhti), učiteľku klavíra na pol úväzku, vyzerá všetko dobre. Je matkou dvoch dobre vychovaných synov milujúcich zábavu a jej manžel Charles (Arthur Dupont) pracuje vo finančníctve, čo im umožňuje postaviť úžasný vidiecky domček, do ktorého sa o mesiac majú nasťahovať. Charlesa však vyhodia z práce, a keďže už nedokáže splácať hypotéku, veritelia hrozia zhabaním majetku. Rodina je nútená zostať v stiesnenom parížskom byte. Len pár dní na to Juliu okradne šibalský, atraktívny pouličný vreckár Manuel (Nicolas Duvauchelle). Keď Juliu predvolajú na políciu k identifikácii, rozhodne sa, že ho neudá, aby ho neskôr získala pre plán lúpeže pol milióna eur v miestnej banke.

Reklama