Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Horor

Obľúbené filmy (8)

Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife (2010)

Asi moja obľúbená časť. 3D efekt perfektný, hudba taktiež. Super akcia a ja som si napriklad slow motion zabery užil. :)

Resident Evil: Posledná kapitola

Resident Evil: Posledná kapitola (2016)

Posledný diel filmovej série Resident evil som si ako veľký fanúšik nemohol nechať újsť. Musím povedať, že to dlhé čakanie sa vyplatilo. Akcia opäť brilantná. Strih je však omnoho rýchlejší a agresívnejší ako v minulých dieloch, čo ja osobne ako problém nevidím, no niektorým ľuďom to môže vadiť. Takisto sa v tejto časti nenachádza žiaden spomalený záber. Taktiež poteší návrat Ali Larter ako Claire Redfield. Finálny diel Resident evil by som zhodnotil ako akciu od začiatku do konca, ktorej však nechýba ani zmysluplný dej. A na konci budete riadne prekvapení.

Kniha džungle

Kniha džungle (2016)

Prekvapenie roka 2016 ! Nádherné grafické spracovanie, 3D efekt veľmi efektný a celý film si jednoducho užijete. Perfektná voľba pre celú rodinu. Pre mňa jednoznačne najlepšie spracovanie Knihy džungle.

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013)

Niečo neskutočné ! Tento film som videl už asi 10 x a stále ma neprestal baviť. Skvelé zábery s čarodejnicami, nechýbajú vtipné momenty a ani dobré akčné bojové scény. Rozhodne by som prijal viac filmov s takouto tématikou, kde sú čarodejnice takto vymakané.