Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (71)

plagát

Joker (2019) 

Masterpiece!!!

plagát

Vtedy v Hollywoode (2019) 

Mrzí ma že dávam QT 4/5. Očakávania sa nenaplnili, čo neznamená, že sa neteším na ďalšie zhliadnutie. No musím priznat, že nie som ohureny, ako som si pri tomto bláznovi zvykol.

plagát

Shazam! (2019) 

NIE NIE NIE. Kedy sa konečne poučím a prestanem chodiť na filmy od DC?

plagát

Čo žerie Gilberta Grapea (1993) 

Film sám o sebe ponúka množstvo otázok ohľadom morálky, správnosti a ľudskej povahy. No nedá sa nevyzdvihnúť herecký koncert vtedy mladučkého a začínajúceho Leonarda, ktorý pre mňa po Hanksovi a Hoffmanovi doplnil trojicu najlepšie zahratých zaostalcov.

plagát

Misia: Prezident (2014) odpad!

Stále ma svet filmu dokáže prekvapiť.

plagát

Vdovy (2018) 

Sklamaný. Silné a fakt napínavé scény (úvodná naháňačka, asi 2 minútový záber na kapotu auta) striedajú fakt stupidné a naivné pokusy o hrdinstvo. Kvôli tomuto žiaden moment prekvapenia neprinesie, čo priniesť mal. Škoda .

plagát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Réžia je úžasná, kamera je úžasná, hudba je (samozrejme) úžasná, Malek je úžasný...ten film je jednoducho úžasný !!! Nebojím sa napísať DOKONALÝ

plagát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Nechápem nespokojnosť. Je to presne taká bláznivá jazda ako bola avizovaná a očakávaná. Zábava zaručená, návšteva odporúčaná!

plagát

Šťastné a veselé (2005) 

Silný film. Jeden z tých, po ktorých je človek nútený sa zamyslieť a uvedomí si, v akej krásnej dobe oproti hrdinom sa nachádza...