Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Čo dodať k filmu, ktorý je dokonalý v každom ohľade? Videl som ho už (úplne seriózne) asi 30 krát. Poznám ho naspamäť a nikdy som nenašiel jedinú chybu či slabinu. O triedu lepšie vo všetkom oproti Batman begins (a ten hodnotím rovnako na 5 hviezd). Pre tento film je 5 málo. Hlavným tromfom je casting. V každej role je správne obsadený herec a začína to už Fichtnerom v banke. Všetci si svoje miesto úctyhodne zastali. A všetku pozornosť na seba, samozrejme, berie Joker. Geniálny Heath, na ktorého nikdy nezabudneme práve vďaka tejto role. Chaos, anarchia, temnota... Zábava, humor, akcia... Romantika, detektivka, triler... Všetko v jednom... Všetko na 1.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Premenená soška za vizuálne efekty má pobavila. Možno som sám. Film je geniálny. Neopakovateľný a nenapodobiteľný. To že Hanks potiahne sám celý film dokázal neskôr pri stroskotancovi. Tu na to nebol sám, no mal na to väčšinu času. Poručík Dan bol super. Baba bol super. Všetko bolo super. Forest sa stretol s prezidentom, je to typek ;)

Deadpool

Deadpool (2016)

Odvaha tvorcov sa vyplatila a odrazila v kvalitách tohto filmu. Reynolds zvláda úlohu úchylného, vtipného a brutálneho "žoldáka" naozaj bravúrne. Za málo peňazí veľa muziky sa v tomto prípade ukázalo ako pravdivé. Správny výber hudby len doplnil tento vydarený kúsok. Taktiež pochvala za správne zvolený rating, btw dabing by som asi neprežil.

Zachráňte vojaka Ryana

Zachráňte vojaka Ryana (1998)

Jedinou chybou filmu je to, že finále sa odohralo hneď na začiatku. Scéna z Normandie je jednoducho geniálna. Hlavným postavám veríte každé slovo. Spielbergovi tá vojenská tematika fakt sedí a Williams takisto odviedol to naj zo svojho repertoáru. Nechcem tvrdiť že bitka O most bola slabá či nedotiahnutá, no na úvodnú proste nemá. Až na vycapenú americkú vlajku cez celú obrazovku na asi 2 minúty, boli chybičky takmer zanedbateľné.