Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (12)

plagát

Pistol (2022) (seriál) 

Mam rad Dannyho Boyla a aj Sex pistols a tak som si to naozaj uzil. Super.

plagát

Batman (2022) 

Netvrdim, ze je to zle a schvalujem, ze to chceli spravit niecim ine ako predchadzajuce filmy o Batmanovi. Ale ze by som bol ohureny a ze by som sa 3 hodiny nenudil, tak to nie. Dost nevyuzity potencial. Ako film nie zle, ale pri Burtonovom ponati mi to pride slabe. A Nolanov je uplne ina liga.

plagát

Joker (2019) 

Dost som sa nudil, ale nemozem povedat, ze by bol zle natoceny. Dokonca herecky a rezijne to bolo zvladnute genialne...ale pre mna nudne.

plagát

Na nože (2019) 

Osobne som cakal nieco viac. Casting bol namakany a tak aj moje ocakavania. Ale v podstate som sa nudil. Malo to par vtipnych momentov, ale medzi tym vela vaty. Daniel Craig a aj Ana de Armas patria medzi mojich oblubenych, ale tu ma nezaujali. Este, ze to ciastocne zachranoval Chris Evans.

plagát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Za mna pozeratelne. Knihy som zacal citat uz pred 25 rokmi a hltal som vsetky. Pre mna bol Henry Cavill dokonaly Geralt. Ostatne postavy ok. Yenefer sa mi vsak viac pacila v polskej verzii. Jedine co mi vadilo, bolo budovanie deja. Knihy sa postupne rozvijaju z jednoduchych poviedok az k niekolkozvazkovemu romanu. Mozno si Ciri mohli nechat az do dalsich serii a zatial robit jednoduche pribehy v samostatnych castiach. Snazili sa tam toho dat vela a clovek, ktory necital knihy v tom musel mat fakt gulas. Preto divak nema az taky vztah k postavam. Kazdopadne sa na druhu seriu tesim.

plagát

Mlčanie jahniat (1991) 

V case premiere pre man jasnych 5 hviezd.... S odstupom casu jednu uberam, lebo ma nic nemotivuje vidiet to opat.

plagát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Zabavne, vtipne... Vyborny vyber hercov. Detskych a aj dospelych. V druhej serii ma az tak nebavila horrorova zapletka, ale vztahovo to fungovalo stale. Ano...je tam trocha....trocha viac nelogickych scen, ale tu mi to vobec nevadi. Mozno to dokonca lepsie navodzuje atmosferu osemdesiatkovych teenagerskych filmov.

plagát

Narcos (2015) (seriál) 

Vobec ma to nezaujimalo. Pozerat serial, kde sa vacsinou hovori spanielsky, hraju tam v case premiery skoro neznamy herci a obcas sa to tvari ako dokument....Nic pre mna, ale aj tak som zacal pozerat. A neprestal. Uzasna praca vsetkych zainteresovanych. Gratulujem.

plagát

Ad Astra (2019) 

Pekny vizual, dobre obsadenie, fajn myslienka....Ale tak pomala nuda, jak hovado.