Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Po dejovej, výtvarnej aj hereckej stránke nemám čo vytknúť tomuto filmu. Russell Crowe dokonale zahral každú bitku ako profesionál. Slzy mi tiekli kedy aj jemu, keď našiel syna a manželku.. Dej perfektne doplnila hudba, ťahala za srdce.

Revenant Zmŕtvychvstanie

Revenant Zmŕtvychvstanie (2015)

Leovi som verila každú jazvu, každé jeho au, každý "škrabanec" od medveďa. Presvedčila som sa, že je to naozaj pán herec, ktorý zahrá všetko a všetko až živočíšne naozajstné. Našla som si veľa recenzií o tom, ako sa herci, ale aj filmári museli popasovať s prírodou a počasím, a aj preto radím tento kúsok medzi moje TOPky, patrí tam plným právom.

Magická hlbočina

Magická hlbočina (1988)

Trošku starší kúsok, ale o to lepší. Nádherná hudba od Erica Serra urobila z tohoto filmu zážitok aj sluchový. Nevedela som si zvyknúť na herečku, ktorá hrala hlavnú rolu - Rosanna Arquette, nejako mi nepasovala jej mimika a gestá, vedela by som si predstaviť inú na jej mieste, ale bola vybraná a nejako som ju tolerovala. Jean-Marc Barr chytil za srdce svojim pohľadom, trošku smutným, ale oproti Jean Renovi jemnejší, citlivejší. Ak ho dávajú v telke, nevynechám, je to moja klasika.

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra (2002)

Podľa mňa najzábavnejší diel zo všetkých štyroch. Gerard Depardieu s hlasom Janka Krónera je perfektná voľba, gestá sa zhodujú s tónom hlasu, naozaj vydarené. Mám rada rozprávky, ktoré sú skôr pre dospelých, lebo v niektorých vetách sú dvojzmysly, ktorým rozumie iba dospelý. A keď k tomu prirátam animáciu a triky, naozaj vynikajúca zábava.

Leví kráľ

Leví kráľ (2019)

Nádhera! Netreba viac slov. Je to tak skvele prepracované, až som žasla.. keď zaveje vietor do levovej hrivy, ako keby to bolo skutočne skutočné zviera, jeho srsť, hriva. Aj zebry, žirafy, slony, voda v napájadle - naozaj paráda! Nemohla som sa dočkať, kedy príde tento snímok do kín a moje očakávania splnil nadmieru! Naozaj zaslúžený plný počet hviezdičiek, a keby bola možnosť, tak pridám aj ďalšiu.