Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (331)

plagát

Keby radšej horelo (2022) 

Vubec nechapu proc tady neni volba na shlednuti u Ceske Televize (kde platim koncesionarske poplatky), ale jen placeny sluzby! No cekal jsem vesnickou troskovinu ale nakonec dostal realne drama z ceskeho prostredi. Jedina komedie na tom je ta, ze to je odraz nasi spolecnosti a musim bohuzel vyzdvihnout realisticnost chovani postav.

plagát

Tipy pro lepší domov (2019) (relácia) odpad!

Porad bez oznaceni ze obsahuje product placement a zastupce firmy vysvetluje vyhody jim nabizenych produktu. Jejich ubernovinku zrcadlovou skrinku uz jsme meli za komousu a volne stojici vana je jak delana do ceskych panelaku.

plagát

Zakázaná zóna (2010) 

Prumerny film s realisticky ukazanym mexikem (samozrejme mimo zonu) a dehumanizujici mexicany do jakychsi monster z vesmiru zkousicich emigrovat do US and A.

plagát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Evidentne je nejvetsim problemem tohodle filmu neschopnost divaka akceptovat prazaka mluviciho ostravskym/havirskym dialektem. Rozhodovani mezi 4 a 5*, bylo jasny po precteni par komentaru.

plagát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Jeden z nejlepsich ceskych serialu nastinujici jak to vlastne za tech komousu tak nejak bylo. Sam jsem byl maly ale geronti Vam budou vysvetlovat, ze oni to meli jinak ale i oni maji pravdu pac zalezi jaky kdo mel okoli a jestli chtel nejakou vyssi pozici v praci. Puvodne jsem chtel dat 4* ale po tom hejtu co tady ctu nahazuju jednu navic.

plagát

Strážmajster Topinka (2019) (seriál) 

Doktora jsem nevidel a tenhle komedialni serial neni tak spatny jak se na prvni pohled zda. Necekejte ale zadny prudky humor ani zapeklite detektivni rozuzlovani.

plagát

Revír - Epizoda 6 (2023) (epizóda) odpad!

bohuzel je momentalne dostupny online jen 6. dil a bez predchozich na to koukat nebudu

plagát

Revír - Epizoda 5 (2023) (epizóda) odpad!

bohuzel je momentalne dostupny online jen 5. dil a bez predchozich na to koukat nebudu