Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (105)

plagát

Vyproštění 2 (2023) odpad!

Ten scenar snad napsalo nejaky dite v prvni tride. Slaboducha zapletka, predvidatelna od zacatku do konce, slepenec nejhorsich klise, digibordel, reklama na nemecky auta pro mafiany. Nepamatuju si, kdy me nejakej film takle iritoval naposledy.. jo vlastne Gray Man. Russo = zaruka ze to nechci videt.

plagát

Barbar Conan (1982) 

Totalni hruza. Pokud jste to jeste nevideli, tak to ani videt nechtejte.

plagát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Pokud byste nekdy potkali nekoho z rodiny Fischeru, tak doporucuju se jim obloukem vyhnout. Dokazali by se s vama hadat o svych prehnanych problemech celych 62 hodin co ten serial trva. Nechapu, ze ten serial tady tolik lidi tak vysoce hodnoti. Neuveritelne me vytacelo, jak je to cele zalozene na konfliktech. Chapu, ze konflikty jsou ve filmu jakysi prostredek pro vtazeni divaka do deje, ale vseho moc skodi. Mozna v roce 2001 nebyly zadne zajimave serialy, ale z pohledu roku 2023 je to slabe.

plagát

Predátor: Korisť (2022) 

Musim rict, ze to je fakt naslapana pecka. Thriller s napetim od zacatku do konce. Dokonale vzkriseni rozbredle serie Predatoru. Ocenuju primocarost, coz mi chybelo napriklad u noveho Top Gun Maverick. Trachtenberg musi mit ted dvere vsude otevrene, tak snad to ustoji a neprijde priste s preplacanou hovadinou.

plagát

The Gray Man (2022) 

Tri hvezdicky jenon proto, ze tam je Ryan Gosling a Anna De Armas a ty ja spolu fakt muzu. Jinak je to fakt propadak. Mozna kdyby tam nebyla ta strasna scena s tramvaji, za kterou jsem se az stydel, tak by to mohlo byt jenom obycejny becko. A samozrejme tu v komentarich rezonuje ta klicova otazka - za co dali tech 200 mega?

plagát

Největší flám s Jiřinou Bohdalovou (2021) (relácia) odpad!

Krvacely mi oci i usi, ale musel jsem to ze slusnosti dokoukat do konce. Nechapu jak se muzou ti "umelci" na sebe rano podivat do zrcadla. A taky nechapu jak je mozne, ze tuto hruzu platime z poplatku za televizi.

plagát

Arcane: League of Legends (2021) (seriál) 

Serial vybornej, dal bych plne hodnoceni, ale nenavidim kdyz to skonci otevrenym koncem. Neskutecne me to vytaci. Akorat se tim tvurci divakovi vysmejou do xichtu. Je to jak slibovat diteti lizatko za navstevu zubare a pak mu rict, ze ho dostane priste. Na dalsi serii kaslu, znova se napalit nenecham.

plagát

V úskalí (2020) 

Slabota. Nulová atmosféra. Nijaký soundtrack. Slabé 2*.

plagát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Ma to skvelou atmosferu, super soundtrack a Cavill se na Geralta vyborne hodi, ta role mu fakt sedla. Jeden dil byl dost slabsi, rekl bych, ze je to dano tim jak kazdy dil reziroval nekdo jiny. Knihy jsem necetl, hry nehral, haters gonna hate a ja chci dalsi serii.

plagát

Prvý človek (2018) 

Kteryho kripla napadlo to cely natocit na roztrepanou kameru??? Pokud chcete, aby se vam chtelo zvracet i pri zcela statickych zaberech, tak si zajdete do kina. Tohle vedet tak na to urcite nejdu.