Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (8)

Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan

Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (1996)

Po 1. casti som zacinal tusit, ze toto bude anime, ktory budem pozrat. Uz asi po 4. casti, som si bol naprosto isty. Asi po 20. casti som bez vahania dal hodnotenie 5*. Po nejakej 30. casti pridane medzi oblubene. Po asi 40. casti som to presunul na 2. najoblubenejsi serial. Bohuzial, asi po 60. casti to islo prudko dole vodou. A po skonceni etapy so Shishiom to uz nebolo ono. Chybal tomu humor? Opakovalo sa to prilis moc? Tazko povedat, ale uz to nebol ten anime, ktory som tak rad pozeral. Preto som sa rozhodol tento anime hodnotit iba do skoncenia etapy so Shishiom. Niektore sceny, obvzvlast s tym malym cernochom mna obcas vytacali. Tak isto ako aj take detaili, ako ked Aoshi vymenovaval mena svojich 5(?) kamaratov. V priebehu 2 casti tie mena vymenoval asi 10x. Ale to su len detaily. Inak uzasne postavy, dejovo vyborne, vela vtipnych scen a dalsieho. Pozeral som to skoro vzdy 2 casti pred spanim, a vzdy som sa na to tesil. Prvych asi 60 casti - perfekt. Ale som rad, ze to uz ukoncili, lebo pri konci to uz bolo naozaj zle...

Spartakus

Spartakus (2010)

Spomedzi stoviek, mozno ze aj tisicok diel kinematografie je toto rozhodne najepickejsie co som kedy videl. Toto je nieco, co kazdy milovnik stredovekych filmov/serialov musi vidiet. Tomuto serialu nemam naozaj co vytknut.... Mohlo by byt aj nejake pokracovanie s nazvom "Caesar" :-).

Kenpú denki Berserk

Kenpú denki Berserk (1997)

Uzasne. Perfektny pribeh, toto sa neda ani slovami opisat. Len mi prijde skoda toho zaveru, tymto smerom ten anime fakt smerovat nemuseli. Inak minimalne tie 3 filmy odporucam pozriet kazdemu kto ma "inner fighter spirit". Urcite sa nenechaj odratit tym, ze to je animovane. Mozno prave berserk zmeni tvoj nazor na anime.

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Rozhodne tak skoro neuvidim lepsi mysteriozny serial ako tento. Mozno ze sa to, co sa tam v neskorsich seriach dialo mohlo zdat niekomu az prehnane, a asi ma aj pravdu, ale mne to urcite nevadilo. Tento film by som asi zaradil aj do zanru "psychologicky". Stroskotaju na ostrove a automaticky sa z neho chce dostat kazdy prec. Ale potom si podaktorí uvedomia, aky mali zivot pred tym, nez na ostrov prisli a aky zivot maju teraz. Uvedomia si, ze nieco nove nemusi byt hned zle.

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Nedavno som to pozrel cele znova. Nelutujem. Hlavne tie prve serie - dokonale. Posledne serie uz nie su tak vtipne, ale postavy si hadam kazdy zamiluje, a tak pri pozerani rozhodne netrpi. Inak nie je co dodat, iba hodit 5* a pridat medzi oblubene. Sitcom pre kazdeho kto ma rad pribehy a rad sa zasmeje.

The Wolf

The Wolf (2020)

Po cca 5 dieloch som to chcel prestat pozerat, ze to nie je nic pre mna, ale som velmi rad, ze som to nevzdal a dopozeral. Aj ked miestami prilis romanticke a obcas trochu nelogicke, jednoznacne top serial a velmi prijemna zmena oproti americkym serialom. Urcite odporucam a idem sa pozriet po nejakych dalsich cisnkych serialoch.