Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (6 408)

plagát

Cobra Woman (1944) 

Rozprávka pre dospelých v pútavom odeve Technicoloru.

plagát

Vojna policajtov (2024) 

Slovensko. 90-te roky. Polícia. Mafia. Zločin. Brutalita. Korupcia. Scenár Arpáda Soltésza je do detailov odpozorovaný z nedávnej (dnešnej) reality a spĺňa vysoké nároky. Alexander Bárta v najlepšej svojej úlohe.

plagát

Warlock (1959) 

Tento western vznikol v najväčšej sláve žánru, má všetky známe atribúty, ale predsa len je iný. Hviezdne obsadenie ponúka prepracované charaktery postáv a ich motivácie, čo sa nie vždy iným filmom darí.

plagát

The Lady and the Mob (1939) 

Prekvapivo výborná krimi komédia s fantastickou Fay Bainter. Jej vitálna stará dáma Hattie má po krk neprávostí v mestečku, tak sa snaží vyriešiť tento problém po svojom. Najme si skupinu gangstrov... Filmu vládne situačný humor, má rýchly spád a veľmi príjemnú minutáž. Prvé hodnotenie a prvá recenzia.

plagát

Příběh z Palm Beach (1942) 

Bláznivá romantická komédia so skvelým obsadením pod taktovkou skúseného Prestona Sturgesa. Tento scenárista a režisér ponúkol ako vždy priehrštie nápadov a vtipných situácií. Aj tak si neviem pomôcť, videl som aj jeho lepšie práce.

plagát

30 sekúnd nad Tokiom (1944) 

Napriek tomu, že je Spencer Tracy ťahákom filmu, jeho úloha je vedľajšia, prím hrá Van Johnson. Je to jeho film a počína si veľmi dobre. Snímok bežal v našich kinách v roku 1947.

plagát

Malá Itálie (1978) 

Tomas Milian ako Nico Giraldi vo štvrtom príbehu krimi-komédií. Žiadny zázrak sa nekoná, americké reálie tvorcovia využili naplno...

plagát

Obří spár (1957) 

Namixovaný koktail všetkého možného, a stále sa na to dá pozerať. Päťdesiate roky v znamení filmových šialených nápadov a nízkych rozpočtov.

plagát

Útok krabích monster (1957) 

Cormanove nízkorozpočtovky majú stále čo do seba. Plytký príbeh má v sebe čaro poznaného, triky na úrovni doby.

plagát

Kráľovstvo planéty opíc (2024) 

Tentokrát trochu komornejší príbeh, o to kvalitnejší. Je to potešujúce, že táto látka má stále čo ponúknuť.

Časové pásmo bolo zmenené