Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenzie (5)

plagát

Requiem za sen (2000) 

len dve slová drsný a realistický. Osobne by som tento film zaradila do škôl na druhý stupeň,ako povinný. Aby deti mali predstavu o tom,čo drogy spôsobujú.

plagát

Na krídlach vážky (2002) 

úplne neočakávaný a nepredvídateľný od začiatku do konca. Zo začiatku sa tvári, ako horor (nadprirodzeno atp.) čo ja osobne veľmi nemám rada,ale som naozaj rada,že som od toho neutiekla a počkala si na záver....ten dáva filmu úplne iný rozmer.

plagát

Gravitácia (2013) 

tento film je výborný na efekty ( preto ma ani nemrzelo utratiť peniaze za vstupné do kina :) ) , ale trochu plytký príbeh bez konceptu a deja, preto tri hviezdy.

plagát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

veľmi dobré priblíženie života u nás za posledných 40 rokov. Keďže som mladšia generácia a všetko toto mám tiež len z rozprávania, som za tento seriál rada....aspoň si človek vie predstaviť,ako sa u nás za komunizmu žilo. Samozrejme je ,ale podľa mňa, dôležité zdôrazniť,že sa nejedná o dokument,tak je potrebné k tomu i tak pristupovať.

plagát

Päťdesiat odtieňov sivej (2015) 

stále uvažujem nad tým,prečo je okolo tohoto filmu (a kníh) toľko humbuku. Čitala som knihy a teraz videla aj film. Musím povedať,ze toto je asi prvý krát, čo sa mi film páčil rovnako,ako knižná predloha a teším sa na ďalšie diely. Nieje to žiadne porno,ako by asi veľa ľudí čakalo,ale tvorcovia sa krásne hrajú s detailami. Hlavný hrdina ma po zhliadnutí traileru dosť odradzoval,ale po zhliadnutí celého filmu myslím,ze tvorcovia výberom zabodovali. Mimochodom soundtrack je tiež excelentný.