Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (6)

plagát

Leon (1994) 

Fantasticky film.Skvely Jean Reno a priam elektrizujuci Gary Oldman.

plagát

Osada (2004) 

Tento film ma rozhodne nesklamal.Shyamalan nam v kazdom svojom filme ponuka prekvapujucu pointu a v tomto dokonca dve.Ja si myslim, ze sa tento film vyrovna doteraz vsetkym jeho filmom.

plagát

Matrix (1999) 

Jednoznacne skvele a miestamy mysteriozne sci-fi s Keanu Reevesom.O ktorom sa uz inac ako o Neovi hovorit ani nebude.Fantasticke akcne sceny .Len skoda ze sa bratom Wachowskim nepodarilo dostat taky isty nadych aj do zvysnich dvoch matrixov.

plagát

Terminátor 3: Vzbura strojov (2003) 

Tento film zdaleka nesplnil moje ocakavania.Neda sa ani len porovnavat s Terminatorom 2.John Connor na mna posobi uplne inim dojmom ako v dni zuctovania.

plagát

Chicago (2002) 

Urcite najlepsi muzikal aky som videl.Kvalitne herecke vykomy Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger a Richarda Gera. Film o tom ako sa zo slavneho cloveka behom chvyle stane uplna nula.

plagát

Trója (2004) 

Troja splnila ocakavania, ktore som do nej daval aj ked mnohi si myslia,ze s takym rozpoctom a hereckym obsadenim sa od nej cakalo viac.Podla mojho nazoru si ale pät hviezdiciek zasluzi.Vinikajuci herecky vykon podali Brad Pitt v ulohe Achilla a Eric Bana ako Hector.Absolutnym protikladom k nim boli Paris a Helena v podani Orlanda Blooma a Diane Kruger. Skoda len,ze si Achilles v druhej polovici filmu velmi nezabojoval.