Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Sci-Fi

Posledné recenzie (7)

plagát

Doktor Strange (2016) 

Atmosféra je super , výprava je podľa mňa tiež úžasná taktiež hudba a efekty. Cumberbatch samá chvála no a tam to končí. Marveloveské kolaje , nevýrazný záporak ktorého sa nebojíte a jeho prítomnosť tam je prakticky zbytočná , silený humor ktorý oslabuje atmosféru , predvídateľný dej , žiadna postava okrem hlavnej nieje ničím zaujímavá a nespravíte si ku nej vzťah. No a finálny súboj bol vyriešený za 5 minút. Film nieje zlý práveže je dobrý ale 83% si proste nezaslúži možno pre jednoduchšieho diváka.

plagát

Oblivion: Nevedomí (2013) 

Videli ste prometheus? Tak tu máte viacakčnú a menej kecaciu verziu . Ale to nie je vôbec zlé ! Film ma nadchol som veľmi štastný keď film nieje proste iba neustále menenie lokacii ,blikanie akčních scén kde neviete čo sa deje , celý film musíte zostrelovať stovky neschopných nepriateľov a záporáka poznáte od začiatku . Tu som dostal presný opak dnešného pop výplachu a to sa mi páči , scény ktoré si budete dlho opakovať vo svojej hlave (dominantný je asi bazén ) ale podľa mňa to bolo týmito scénami prešpikované kde sa mal človek na čo tešiť. Nepriatelia sú pomerne schopný a to že ich zostrelených za celý film spočítate na jednej ruke je len a len dobre. O hrdinu som sa bál a neskutočne som si užíval spomienky jacka harpera ich vyuzlenie aj dvojitého cruisa , to že sme poznali koniec filmu už chvílu predtým nevadí asi ako najväčšiu chybu vidím prezretie traileru čomu by sa mal každý človek vyhnúť pretože mu skazí zážitok z filmu . Určite sa oplatí pozrieť .

plagát

James Bond: Spectre (2015) 

Chcel som dať dve hviezdy ale nakoniec som si povedal že to bola chyba kinosály že som sa tam potil a film som si až tak neužil , začiatok bol úžasný mexická atmosféra latinskej ameriky si ma ukradla a to doslova. Epické basy, skvelá akcia úžasná atmosféra ach čo viac chcieť. Pokračovalo to veľmi dobre podmanivá mary penny , pohreb v ríme bol zaujímavý a scéna z vdovou bola vážne vzrušujúca! Ešte aj stretnutie spectry sa mi páčilo aj malý humor , potom síce deja vu z game of thrones (oberyn vs. mountian) ale vcelku ma dostalo ako hlavný záporak zistil že tam je bond . A tým šokom skončila aj úžasná časť filmu , klišé cez klišé , nudná vata a nudný poskokovia mary penny nedá zo seba čo môže a pán "Q" ma tiež neohúril nato aké úžasné zóny sú vo filme použité "tá v púšti , klinika" tak som si ich neužil toľko a pri tom boli vážne super zvolené a jednoducho úžasné . Najhorší je koniec ak posledných 50 minút filmu by nebolo (alebo kolko) a bola by tam len vražda alebo únos jamesa bonda film by to značne povznieslo , prečo?Pretože s danielom craigom už ďalšia bondovka nebude ak čítate články okolo neho tak mohol odísť z uctou . Zhrnutie: -super začiatok -úplne nanič koniec - osobne mi stačilo repete že kto všetko je v spectre v lanovke už ma potom s tým vážne nemuseli otravovať (šifra atď.) -úvodná pesnička bola teplá -bond girls stály zato -daniel craig reprezentoval väčšinou filmy mladej generácie ale tu už je iba v starých klišé (druha polka filmu) -hlavný záporak? Vážne?! Vybuchne celá hlavná základňa a on má zničené len očko?A bond s tej základne unikne aj vďaka tomu že na jednu strelu zabije 8 zabijakov ktorý strielali asi slepými? -O áno a dokonca hlavný záporak nezabije pána bonda priamo ale chce ho odpáliť a dá mu na výber či utiecť alebo zachraniť bond girl, bond "nečakane" zachráni seba aj ženu a poslednou strelou z pištole trafí vrtulník presne tak že spadne na most oh aké prekvapivé .

Posledné hodnotenia (213)

Doktor Strange (2016)

05.11.2016

Tokio ghoul - Season 1 (2014) (séria) (S01)

15.06.2016

Oblivion: Nevedomí (2013)

03.01.2016

James Bond: Spectre (2015)

05.11.2015

Avengers 2: Vek Ultrona (2015)

odpad! 24.05.2015

Krajina zajtrajška (2015)

24.05.2015

NCIS: Los Angeles (2009) (seriál)

19.03.2015

Búrlivé víno (2012) (seriál)

odpad! 19.03.2015

Televízne noviny (1996) (relácia)

odpad! 19.03.2015

Reklama