Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (73)

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi dávnejšie som písal komentár ku Televíznym novinám na Tv Nova. S kľudným svedomím ho tu môžem pastnúť aj k tomuto "vrcholu" slovenského "nestranného" spravodajstva. Tu je: "Každý večer treba na seba pustiť dávku tých najnegatívnejších vecí, ktoré sa v našich krajinách prihodili za posledných 24 hodín, vraj sa potom lepšie zaspáva a človek zabudne na vlastné problémy, keď vidí suseda pod kolesami auta." Ku jednej z moderátoriek, ktorá tu svieti v účinkujúcich (Marry-Ann Ďurianová) si radšej zahryznem do klávesnice, lebo by som musel použiť invektíva a to ja nerád, alebo upraviť hodnotenie na mínusové... Ešte by som si dovolil každému doporučiť najväčšie Mariankine prianie a samozrejme riadiť sa aj jej receptom na úspech :-DDD Nech sa páči ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Televízne noviny" sú publicistickou reláciou, ktorú v pravidelnom podvečernom čase vysiela súkromná televízna stanica Markíza. Je to najsledovanejšia komerčná televízia na Slovensku. Podľa toho vyzerá aj jej spravodajstvo. Na úvod niečo málo z politiky a ďalej už len samé tragédie. Čím viacej mŕtvol, krvy a násilia tým lepšie. Kde sa kto pobil, kde koho zabili, dopravné nehody a furt dokola. Samozrejme vždy na záver príde reportáž s roztomilým, ale úplne stupindným, námetom. Zvyčajne o nejakom medvedíkovy, srnke, veselom bábätku alebo voľajaká pobodná banalita. Táto ich každodenná, ani nie dvadsať minútová, fraška nemá s objektívnym spravodajstvom takmer nič spoločné. * ()

Reklama

Cement73 odpad!

všetky recenzie používateľa

Odpad! Odpad! Odpad! Sledovával som tieto správy, ale už asi mesiac sa niekto snaží so spravodajskej relácie urobiť nezmyselný hyperbulvár a namiesto správ pozerám na nezmysly, vraždy a hlavne zvýraznenú tuposť ľudí. Pýtam sa tejto čoraz nezmyselnejšej súkromnej TV Markíza: " K čomu je to dobré???, nebolo už dosť tých slaboduchých show?, treba to skutočne prenášať aj do správ???" Strašné. Prepínam na STV (či ako sa to teraz volá). Jo a ešte si dovolím komentovať tú neskutočnú drzosť markízy neustále prerušovať správy reklamami. To si nedovolí ani superkomerčná Nova!!! ()

Dm1tr1j odpad!

všetky recenzie používateľa

Záplava zbytočných informácií, tie nudné reportáže o globálnych problémoch s nadpisom ,z ktorého sa mi chce ihneď grcať a ktorý na 90% divákov urobí BU BU BU! a oni sa stoho fakt poserú a hneď po druhej vete reportéra je jasné ,že sa jedná zase o nejaké zbytočné bludy, začal som plakať keď začali do vysielacieho času tlačiť viac a viac týchto blbostí. Ale hlavné je ,že sa dozvieme ,že malá Lucka z malej dedinky Jebavé pri Ohnutom sa naučila konečne bicyklovať s pomocnými kolieskami a že 67 ročný hubár Jožo z Liesky pod Nudnou nazbieral včera 500 dubakov.... ()

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Čo si môžete vyberať. Oproti konkurencii v podobe JOJ je to o dve hviezdy vyššie. V prípade ozajstného spravodajstva, ako nájdeme v televízii TA3, alebo v STV je to o dve hviezdy nižšie. Niekedy sa tam človek dozvie aj zaujímavé veci zo života a potrebné veci pre život, ale samozrejme, že väčšinou je to o katastrofách, vraždách, podvodoch a násili. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama