Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Akčný
  • Dobrodružný

Posledné recenzie (33)

plagát

Dědicové (2013) (seriál) 

Min Ho v tomto seriálu šeď a nuda. Kim Woo Bin úžasný! Ma zajimavy oblicej a roli zaporaka v prvni polovine dílů vysekl bezchybne. Jeho krive usmevy a vysoke licni kosti mi od zacatku ucarovaly vic nez nudny Lee Min Ho s bibrem. Vecna skoda, ze mu ho v poslednich dilech vnutili take! Je to naprosto priserny uces, zbytečně zakryva hezké tvare herců. Celkove prvni dily nic moc, pozdeji se dej rozvinul a zalidnil, jak jsem uz u Koreje zvykla. Woo Bin pro me tento seriál zachránil, mrzelo me, ze jeho postava dopadla tak smutne, i kdyz bylo od zacatku jasne, kdo získá krasnou damu, ze? Namety vaznejsi nez v Boys over Flowers a postavy nebyly cernobile, takze po zvazeni davam 5*.

plagát

Radši kluci než kytky (2009) (seriál) 

Uf, to byl sladacek. Emocionální, naprosto nerealna, ale binge-worthy pohádka. Začátek OK, druhou polovinu jsem zhltla v kuse. Přátelství F4 krasne, hlavni potvora ultra zla, ale dve veci mi vylozene vadily. Hlavni hrdinka tak nehezka, ve vsem podprumerna, a blazni po ni dva největší a nejkrasnejsi mega bohaci? Ano chapu, melo to byt o jeji andelske povaze, ale nedalo se tomu uvěřit. Hodne me to rusilo v průběhu celeho serialu, byl to proste nesmysl. Druhou vyhradu mam k hlavnimu paru obecne. Rozmazleny bohac a obycejna holka, oba palicaci, co se stale hadaji a jejich vztah mel vice zvratu a utrpení nez klidnych laskyplnych chvil, ze bez sebe nemohou byt? No potes koste! Vztah Jan-di a Ji-hoo byl daleko reálnější. To byl materiál na manželství, vzajemna podpora, pece, ochrana, klidny soulad. Nepochopila jsem, proc Jan-di tak visela na Gu Jun-Pyeovi, kdyz ji nejdriv sikanoval, potom odkopl, choval se zbaběle, kdykoli ho potrebovala, a nakonec jeste zapomněl, ze vubec existuje. V mych postarsich, zkušených ocich totalni blbost. Ten pravy soulmate byl Ji-hoo. Dokonce ho tak nakonec nazvala, ale kdepak - z neznamych duvodu musela mit toho nakulmovaneho pitomce. Tyto dve absurdity me rusily po celou dobu serialu, proto ubiram hvězdičku. Je to zkratka HODNE neuveritelna telenovela.

plagát

Můj princ na 100 dní (2018) (seriál) 

Snad nejpovedenější joseonsky serial, ktery jsem viděla. Obvykle mi v takovych serialech vadi prevleky zeny za muze, kdy i na prvni pohled je videt, ze tohle muz rozhodně neni. I tady se to bez jednoho takoveho prevleku neobeslo, stejne jako bez okate fingovanych polibku a neucinneho tupkani, kdyz je potreba poradne setrit krev :). Nekdy v prvni tretine je serial docela zdlouhavy a na princi je videt, ze to neni herec. Jeste ze tu strnulou a vecne bezvyraznou tvar mel v popisu prace! Komicke sceny jsou ale vydarene a nejednou jsem se zasmala i nahlas. Urcite bych doporucila milovnikum serialu z tohoto historickeho obdobi!

Posledné hodnotenia (252)

Radši kluci než kytky (2009) (seriál)

19.04.2024

Můj princ na 100 dní (2018) (seriál)

07.02.2024

Má země: Nový věk (2019) (seriál)

14.05.2023

Yeoshingangrim (2020) (seriál)

26.02.2023

Woonmyungcheoreom neol saranghae (2014) (seriál)

01.01.2023

Můj tajný románek (2017) (seriál)

28.12.2022

Zítra je taky den (2022) (seriál)

26.12.2022

Avatar: Cesta vody (2022)

26.12.2022

Jinsimi dadda (2019) (seriál)

19.12.2022

Reklama