Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný

Recenzie (4)

plagát

Úsmev (2022) 

Konečne po dlhom čase nejaký lepší horor na ktorý sa dalo pozerať, celkom napínavé a miestami strašidelné s pochmúrnou atmosférou. Síce hlavná postava mi niekedy liezla na nervy a niektoré scény s úsmevom (hlavne tá posledná) sa dali vyšperkovať do väčšieho psycha aby bola atmosféra úplne šialená ale 5 hviezd za to že som sa konečne dočkal niečoho aspoň trochu strašidelného. Inak by bolo hodnotenie 4*

plagát

Evil Dead: Vzostup zla (2023) 

Vôbec nerozumiem ako môže mať tento film (momentálne) 70% hodnotenie. Tak primitívne herecké výkony, scény a scenár som pri horore už dlhšie nevidel. Absolútne ma to nedesilo, celé to bolo až moc rýchle a príliš nasilu. Jedna veľká nuda.

plagát

Infinity Pool (2023) 

Celkom nudný, pomaly sa vlečúci a uspávajúci film. Čakal som niečo viac, 1 hviezdu dávam aspoň za "divnosť" tohoto počinu, inak je to nič moc, ani som to nedopozeral.

plagát

Vlk viking (2022) 

Najdôležitejšie je nepozerať tento film s anglickým dabingom, to je niečo nepočúvateľné... V podstate aj nepozerateľné. Veľmi slabý scenár aj herci, dievčaťu sa zmení farba očí ale nikto ani len krátky komentár typu hej dcéra moja, veď ty máš dvojaké oči.... no nič. Ok nevadí. Celkom rýchlo to vyeskalovalo v premenu na vlkodlaka  a na konci matka bez emócii bola už len čerešnička na torte, takisto ako v polke matka po nájdení mŕtvej dcéry ledva plače. 1 hviezda za snahu.