Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (5)

plagát

Čo sme komu urobili? (2014) 

Top, Top, Top! Po všetkých stránkach! Odporúčam. Dlho som takú komédiu nepozeral!

plagát

Love Song (2013) 

Má to šťavu, kvalitnú dejovú líniu, výborné herecké výkony hlavných aktéroch a happyend.

plagát

Equalizer (2014) 

No a čo, že je to v štýle Segala!!! Luxusne naordinovaný thriller, ktorému dodal šťavu nestárnúci Denzel. Škoda, že takýchto filmov nie je v poslednom čase viac. Z úplne malej zápletky sa vyvinie niečo, čo má dej, napätie aj spád. Nie je to síce top film, ale má k nemu v tomto žánri veľmi blízo.

plagát

Mysli ako muž 2 (2014) 

Pri takomto type filmu sa nedá očakávať niečo zmysluplné... Ale veď práve preto je tento snímok úplne pohodový, pri ktorom som si dokonale v sobotu popoludní oddýchol. Príjemné tváre, žiadne veľké herecké výkony, až na Kevina Harta, občas vtipné. Proste fajn film, ktorý ničím nepokazí deň. Je to množstvo iných komédií, ktoré majú vyššie percentá, ale sú oveľa horšie... Moja subjektivita ale nie je na mieste, preto treba zaujať stanovisko po vzhliadnutí dvojky.

plagát

Volanie smrti (2014) 

Neviem, či ostatní užívatelia sledovali iný film, ale mňa tento snímok dokonale pohltil do deja a práve známky nudy mali presný pôvod dejovej línie. Čiže, pohodový thriller s kresťanskou tématikou, ktorá je vždy "ošemetne" nakrútená, tentoraz priniesla želaný úspech. Vrelo odporúčam!