Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V netrpezlivo očakávanom pokračovaní filmu Mysli ako muž, inšpirovanom úspešným románom Steva Harveyho "Konaj ako dáma, mysli ako muž", sa znovu stretávame so všetkými pármi, ktoré sa tentoraz chystajú na svadbu v Las Vegas. Ich plány na romantický víkend sa však zvrtnú pod vplyvom najrôznejších nehôd a kompromitujúcich situácií, ktoré ohrozujú pokojný priebeh tejto veľkolepej udalosti. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Ztřeštěná romantická komedie po vzoru 'Pařeb' posílá v předvečer svatby pětici párů do Las Vegas, aby absolvovaly nezapomenutelné rozloučení se svobodou jednoho z nich. "Battle", zda si užijí víc pánové či dámy, samozřejmě vede ke smíru, vyjasnění si vztahových pochybností a ještě cukrkandlovějšímu zaláskování. Ale celkem jsem se (velice nenáročně) bavil, některé vtípky - dokonce i od Kevina Harta - rozesmály. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu,ze toto pokracovanie je o nieco slabsie ako jednotka,tak som sa bavil kralovsky,vtipna komedia na cele s Kevinom Hartom,ktory je neskutocne smiesny a uzasne mi na neho sedi cesky dabing,aj ked neviem,ze kto ho stale dabuje,no a opat vyborne herecke obsadenie,hudba i pribeh,mne sa to velmi pacilo...:-) ()

Reklama

milan97 

všetky recenzie používateľa

Pri takomto type filmu sa nedá očakávať niečo zmysluplné... Ale veď práve preto je tento snímok úplne pohodový, pri ktorom som si dokonale v sobotu popoludní oddýchol. Príjemné tváre, žiadne veľké herecké výkony, až na Kevina Harta, občas vtipné. Proste fajn film, ktorý ničím nepokazí deň. Je to množstvo iných komédií, ktoré majú vyššie percentá, ale sú oveľa horšie... Moja subjektivita ale nie je na mieste, preto treba zaujať stanovisko po vzhliadnutí dvojky. ()

machopoltar 

všetky recenzie používateľa

emancipacia kultury v kinematografii cierneho naroda v us sa bojim napisat nas vedie k tomuto,,,,,,,,,,zial, hrat rezirovat, experimentovat a citit sa neda odkukat,,to musite mat v sebe,,,dalsi cernosský film bez gul,,,,bojim sa ze tohto bude stale viac a viac,,,,,nie toho ze komplexne predstavenstvo bude cierne,,ale ze vysledok bude tak strasne bezduchy,,,,kevin hart je najhorsi herec sucasnosti ,suchanie si dlani a oblizovanie pier nieje hranie,,,,,,,,,,,ale aj snaha sa ceni a dokazal som to zas odpozerat, takze davam 2 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Už ten prvotný film spred 2 rokov Think Like a Man sa ničím nevymykal z priemeru tohto žánru, no tento sequel to už asi naozaj ťažko mohol zachrániť. A keď som zbadal, že je to celé zasadené do prostredia (pred)svadobnej atmosféry Las Vegas, mal som razom v pred očami celý očakávaný scenár. Prekvapenie sa nekonalo a všetko išlo v línii bar - kasíno - strip club - väzenie - svadba. Hoci mal príbeh aj niekoľko svetlých momentov, no celý scenár á la LV postrádal originalitu, takže tento sequel považujem fakt za zbytočný. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama