Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (6)

Gossip Girl

Gossip Girl (2007)

Gossip Girl je taký miláčik našej generácie - myslím, že ja a moje kamky sme na tom vyrástli a osobne som videla každý diel dvakrát. Nebudem teraz tvrdiť, že je to dokonalé, ale prirovnala by som svoju lásku k tomuto seriálu so svojou láskou k Lane Del Rey - ja viem, že jej hudba nie je vôbec taká super a v podstate všetky jej pesničky sú podobné, ale aj tak som jej verný fanúšik už pekných pár rokov a budem na večné časy a nikdy inak. Takže, GG tiež nie je pre všetkých, môžete to neznášať, alebo milovať, no pravdou je, že je to luxusný seriál zo života bohatých detí a asi nás na tom niečo priťahovalo. Všetci sú krásni, bohatí a múdri, plus platí "sex, moc a intrigy" a my dievčatá predsa itrigárčime rady. Plus, kto by nechcel chlapa ako je Chuck a Chace Crawford je strašne sexy. Pre chlapov to asi ne je vôbec, ale teenegerky sa na tom vyblázia. Ja som ten seriál fakt milovala napriek tomu, že to kvalitatívne na päť hviezdičiek rozhodne nebolo.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Toto je seriál, ktorý má u mňa 5 hviezdičiek za prvé dve série a potom to ide dole vodou. Minimálne pre mňa ten humor stráca logiku a niekde v šiestej sérii to prestáva byť vtipné úplne. Ale tých prvých pár dielov je fakt peckových, Sheldonove hlášky sú naozaj trefné a každá jedna postava je pekne vyšperkovaná do detailov. V ostatných sériach by aj príbeh bol, no bohužiaľ, pre mňa to stráca status sitcomu. Ale aspoň to na rozdiel od Dva a pol chlapa zostáva milé.

Tudorovci: Sex, moc a intrigy

Tudorovci: Sex, moc a intrigy (2007)

Samozrejme, že je v tom štipka nepresností (ehm), ale tento seriál ma donútil zaujímať sa o osobnosť Hericha VIII, takže si môže produkcia pripísať bod za Jonathana, ktorý mladé dievčatá podnecuje k záujmu o históriu. Má to akciu, napätie, intrigy a predstavuje to totálne dokonalého chlapa. Nikdy som sa nedostala cez viac ako 20 dielov (u mňa úspech), ale je to vážne pecka. A také malé p.s.: kto by nechcel muža, ktorý sa rozhodol kvôli malému vrtochu vytvoriť novú cirkev a vyhlásiť sa za jej náčelníka? Som síce ateista, ale ak sa niekto taký nájde, nech sa mi ozve.