Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (80)

plagát

Přízrak z lesa strachu (2012) (TV film) odpad!

Asi môj (teda myslím si) 4. Odpad...ale úplne zaslúžene. Zle efekty, ale aspoň sa na tom človek zasmeje, tak zlé to je.

plagát

Podoba vody (2017) 

Veľmi som tej emócií neuveril, ale ako celok to bolo pekné a jednoduché. Možno si niektoré nominácie na Oscara zaslúžili iné filmy. Jasne tam cítiť Desplatov hudobný podpis (i keď v Grandhoteli Budapešt bol OST lepší), čo bola asi najpozitívnejšia časť tejto snímky.

plagát

xXx: Návrat Xandera Cagea (2017) odpad!

No, asi môj štvrtý odpad, komické akcie, plus za pekné ženy (ako inak okolo Vina), a popisky ku postavám to bolo vtipné, ale za ten silený humor, skútromotorky a zastavenie družice lietadlom a Xov beh naprieč lietadlom...dávno som sa na niečom tak nezasmial. Aspoň vedia, že táto séria už nepotrebuje pokračovanie.

plagát

Infiltrátor (2016) 

Bob sa tvári ako najväčší profesionál a pritom sa správa ako úplný amatér. V krytí ho mohla školiť aj jeho teta. Ak je toto naozaj podľa skutočnej udalosti, veľmi sa čudujem, že to hlavný protagonista mohol zvládnuť...alebo nezvládol? Školená agentka sa pýta kto okolo nej prešiel (áno, bol to Escobar). Torta na výročie, miesto narodeninovej? Ale to sa predsa bežne stáva. Agentka (ktorú nikto nesleduje?) príde k Bobovej manželke po oblek (lebo ako colník si nevie nikde zadovážiť iný), len aby podľa scenáru urovnala vzťahy....asi. Áno, je tam veľa čudesných situácií a ku koncu sa to začalo dosť rozpadávať.

plagát

Cemetery Junction (2010) 

Anglický humor mám rád, koniec viete síce už v polke, ale na Felicity sa dobre pozerá. Videné s českým dabingom, celkom solídny.

plagát

Wind River (2017) 

Taký Sicario v zime. Koniec troška predvídateľný, povedal by som mierne odfláknutý, ale tá mrazivá atmosféra zo začiatku držala až do konca.

plagát

Hra peňazí (2016) 

Počas filmu som si prehrával ako by som preobsadil hercov ale s postupom času som si uvedomil, že takýto biedny scenár a nelogiku postáv by nezachránil nikto.

plagát

Lockout: Útek z MS-1 (2012) 

Ako každý Besson, zbytočné a nelogické...samotný hláškujúci Guy to nezachránil a Gilguna tam bolo málo

plagát

Lion (2016) 

Lebo Dev Patel je budúcnosť, už od Newsroomu si ho idem a nikdy ma nesklamal, silný film o obyčajných ľuďoch.