Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Fantasy
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi

Recenzie (11)

plagát

Revenant Zmŕtvychvstanie (2015) 

Na tento film som mala veľmi vysoké očakávania. Môžem zodpovedne prehlásiť, že v takéto úžasné dielo som ani nedúfala. Dokonalá scenéria, príroda, efekty, kamera, dej, kostýmy... a ten westernový ráz tomu dodal nezameniteľný šmrnc. Film ma udržoval v napätí. Objavilo sa tam niekoľko scén, ktoré ma chytili za srdce ako napr. keď matka medvedica napadla Glassa. Veľmi dôveryhodne spracované. Napriek všetkým týmto pozitívam to nie je môj šálok kávy. Na môj vkus miestami príliš drastické a brutálne.

plagát

Teória veľkého tresku (2007) (seriál) 

Som do toho až fanaticky zbláznená, ale pokúsim sa hodnotiť objektívne. Nepochybne si hodnotenie 90% tento seriál zaslúži. Nespočetne veľa užitočných aj neužitočných informácií som sa počas jeho sledovania dozvedela. V raných sériách som bola s výberom rolí viac než spokojná, no aktuálne sa mi tam vlastne prieči viacero teraz už pomerne podstatných postáv, ktoré bývali len vedľajšie. Menovať nebudem. Keby som nevedela citovať všetky epizódy naspamäť, určite by som sa aj poriadne nasmiala. Totiž, uvedomujem si tú vtipnosť, no už ju nedokážem oceniť. Trúfam si povedať, že je to zatiaľ najlepší seriál, aký som kedy videla.

plagát

Tiesňová linka (2013) 

Už dlho sa mi nestalo, že by vo mne film zanechal taký dojem. Všetci vybratí herci stvárnili svoju rolu nadmieru presvedčivo. Možno patrím medzi slabšie povahy, ale obhrýzala som si všetky nechty na rukách, taká som bola počas takmer celého filmu napätá. Momentálne mi nenapadá jediná vec, čo by som filmu vytkla. Asi len to, že chvíľami to bolo naozaj klišé.

plagát

Súmrak (2008) 

Síce klišé, ale slušné klišé s pekným námetom. Priznávam, že je to moja srdcovka (asi preto, lebo som to prvýkrát pozerala mladá a nadchlo ma to), hoci si uvedomujem, že miestami je ten film na smiech. Herecké výkony žiadna sláva, spracovanie mierne podpriemerné. Má však aj pozitíva (ako napokon všetko): výborná hudba, krásna príroda, nevinná láska, jemný humor... Stále sa však nemôže porovnávať s knihou.

plagát

Kráľova priazeň (2008) 

Tento film mám rada z viacerých dôvodov. Napríklad preto, že Scarlett Johansson stvárnila nevinnú postavu nadmieru dôveryhodne. Alebo preto, že je toto dielo z historického hľadiska veľmi presné. Príbeh sa rozvíjal svižným tempom a bol naozaj napínavý.

plagát

Ide len o sex (2011) 

Justin Timberlake ma už neraz milo prekvapil svojím hereckým výkonom a v týmto filmom sa mi to len potvrdilo. S Milou Kunis sú tam dokonale zohratí. Trochu ma sklamala zápletka, celá mi prišla taká irelevantná. V každom prípade mi tento film určite večer nezničil, práve naopak, bolo to veľmi príjemné.

plagát

Na ostrie noža (1997) 

Nádherná príroda a výborný výber rolí vrátane medveďa Barta. Taktiež vybraná hudba sa mi tam vôbec nepriečila, preto pochvala patrí aj Jerrymu Goldsmithovi. Dobrodružstvo zohralo vo filme nemalú úlohu. Dej bol dosť napínavý, hoci som už v polovici filmu približne vedela, ako to vyvrcholí. Celkový dojem z filmu: jednoznačne to na mňa zapôsobilo.

plagát

Absolventka (2009) 

Podľa môjho názoru tento film úplne vystihuje slovo "priemerný". Čo sa mi na tom páčilo bola pôvabná Alexis Bledel a to, že jej situácia (neschopnosť nájsť si poriadnu prácu) sa celkom iste zhoduje so situáciami mnohých mladých ľudí. Celkovo to však bolo nudné a bez rozumnej zápletky a keď idem spať, sem-tam si ten film pustím.

plagát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Veľmi to na mňa nezapôsobilo, ale to môže byť tým, že neobľubujem životopisné filmy. Z dokumentárneho hľadiska som sa toho veľa nedozvedela. Bolo to však dobre spracované. Na takomto filme toho nejde veľa vylepšiť, čo ale vytýkam je India. Možno to malo byť pekné gesto, no myslím, že tým bol film znehodnotený. Nemôžem tomu dať viac ako 40%

plagát

Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) 

S prvým dielom neporovnateľné, avšak stále slušné. Popravde, čakala som niečo lepšie. Dej mi časovo nedával zmysel. 60% za výborné herecké výkony (okrem iného).