Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Akčný
  • Thriller

Obľúbené filmy (3)

Pláž

Pláž (2000)

Tak na tento film som sa obzvlášť tešil, pretože som sa tak trochu chcel "navnadiť" na moju blížiacu sa dovolenku na Korfu. A podarilo sa. Neskutočne nádherné pláže thajských ostrovov sa museli páčiť každému. Di Caprio zahral skvelo, námet filmu musím iba pochváliť-je ladený tak dobrodružne a soundtrack sa tiež vydaril. Porcelain od Mobyho pri prvom vstupe našich "hrdinov" na vysnívanú pláž nemá chybu. Priznám sa, zvedavý som bol čo z toho dokáže vytvoriť Danny Boyle, a nesklamal - tá atmosféra má svoje čaro. Ba čo viac, mám pocit, že i ja som našiel svoj paralelný svet.

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Pohodová muzikálová komédia s výbornými hercami na čele s Meryl Streep, ktorá si to náramne užívala. S citom zapracované pesničky od skupiny ABBA dodávajú tomuto filmu punc grandióznosti, a to hovorím i napriek tomu že určite nepatrím medzi skalných tejto kapely. A súhlasím s Miloškom, čím viac to človek pozerá, tým viac sa to páči !

Klub sráčov

Klub sráčov (2000)

Bláznivá komédia o dvoch individuách, ktoré si hľadajú miesto v DJ'skom svete a chcú sa zbaviť panictva. Keďže doma nie sú títo dvaja géniovia docenení, skúšajú šťastie inde. Ich vysneným miestom je Ibiza, miesto diskoték a krásnych kočiek. A hoci tie naše mali ku kráse veľmi ďaleko, láska dokáže divy. Ich kozmetické vylepšenia alebo aj Kevinove a Perryho "úlety" sú síce len pre silnejšie žalúdky (kritici si na tomto filme poriadne zgustli), ale i tak je to film par-excellance, pretože účel svojho žánru splnil dokonale a neubránite sa pri ňom návalom smiechu. Veď kombinácia týchto dvoch géniov, svjrázneho DJ-a, zamilovaných dievčat a neskutočných trapasov robí svoje. A ak k tomu prirátate skvelú housovú hudbu, pri ktorej vám ide mrazenie po chrbáte a máte pocit že by ste najradšej vhupli tam a aj vynikajúce výkony hlavných predstaviteľov (veď uznajte - zahrať puberťáka v štyridsiatke, a zvlášť keď je to žena!), máte na svete jednu z najlepších komédií všetkých čias. A ešte jedna rada na záver. Keďže je to veľmi kontroverzný film, nenechajte sa odradiť neprajníkmi a dajte mu šancu. Pre niekkoho možno odpad, ale u mňa 5 hviezdičiek!