Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Životopisný

Obľúbené filmy (10)

Kokaín

Kokaín (2001)

WOW...Musím povedať režisér Ted Demme to totálne zabil. Kultový film, ktorý je u mňa na najvyšších priečkach a ešte k tomu dokonalý herecký výkon Johnnyho Deppa , Jordiho Mollà (ktorému ste to naozaj totálne žrali , tá scénka na ostrove a jeho pohľad, akoby naozaj vyfetoval 3 gramy koksu naraz a mesiac nevidel postel bola TOP) , vlastne herecké výkony úplne všetkých boli dokonalé. Tak a od roku 2015 je George Jung prepustený, jupí jou a zostal po ňom tento brutálny príbeh . Dávam aj 6 hviezdičiek z piatich.

Ray

Ray (2004)

Životná rola Jamieho Foxxa, ktorý sa ešte aj skutočne mega podobá na Raya Charlesa. Lámač ženských sŕdc, ktorý vie dokonale hrať na klavíri a v spojení s jeho hudbou akú vytváral a energiou ktorú do nej vkládal, sa ani nečudujem ako z neho ženské šaleli. Páčilo sa mi ako vždy ohmatal zápästie aby zistil či je baba pekná alebo nie. Perfektný herecký výkon, dokonalá hudba, krásne divoké obdobie , krásne autá ..no a všade heroin. To bluesmani mali všetci radi. Len nie všetci sa s tým vedeli popasovať.

Biely oleander

Biely oleander (2002)

Nooo..tak na tento film mám slabosť. Michelle Pfeiffer bola skutočne prekrásna a rola jej úplne sadla. O Alison Lohman som predtým nikdy nepočula, ale veľmi dobre sa na ňu pozeralo. A mala pre mňa veľkú charizmu. Páčilo sa mi, ako vnímala svet, asi preto lebo vo veľa veciach som bola podobná ako ona v jej veku. Zaujímavý príbeh.

Cadillac Records

Cadillac Records (2008)

Asi len tolko, ze kiez by som mohla zit v tejto krasnej dobe, dat si whiskey s Muddym, pretancovat niekolko noci na dokonalu hudbu Chucka Berryho a jazdit na cadillacu :).