Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Životopisný

Recenzie (22)

plagát

Neboj sa, zlatko (2022) 

:D musím sa zasmiať ak je toto podľa niekoho dobré dielo..silná slabota..veľmi nevydarený film ... nejako to v pedowoode upadá ,, čímže to bude?:)

plagát

Sex v meste (1998) (seriál) 

Áno, až teraz som prvý krát vzhliadla tento známy seriál. Vlastne si z neho nemáte ani čo vziať. Hlavné postavy sú bez štipky sympatie a charizmy, dokonca sa v nich nenachádza ani kúúsoček vtipu. Názory beznádejné. Nežijem v NY aby som zhodnotila či sa skutočne na každom rohu  nájde muž, ktorý vás okamžite volá do postele, ale prišlo mi to už extrémne pehrotené. Keď tak premýšľam, asi som ešte ani nevidela seriál kde by hralo toľko nepohľadných  mužov uff . A keď sa na Cynthiu (inak veľmi sa jej toto meno hodí :D) dokáže denne nalepiť toľko chlapov tak to už je čo povedať :D posteľné scény mi prišli ako veľmi nepodarená komédia, cítiť z nej že herečka je na ženy pretože sexuálny náboj s opačným pohlavím nenájdete ani keby čo bolo :D Kim Cattrall neviem či mala pôsobiť akože ako zvodná a sexy 40tnička ale každý pohľad na ňu ako flirtuje bol príšerne nepríjemný až nechutný...zbytok škoda slov

plagát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Úžasné. Milujem to. Breaking Bad je pre mňa strop seriálov a s netrpelivým očakávaním na tento spin off sa naozaj oplatilo čakať, priam umelecké dielo , kamera, herecké výkony, hudba. Nedá sa nič vytknúť jedine ukápnuť slzu, že už to nebude pokračovať :) Takže jedine pozerať niekedy znova od začiatku pre nostalgiu, a opakovať to aj do konca života :D ...

plagát

Holky na drátě (2017) (seriál) 

Ale celkom fajn,. zatiaľ baví....na oko pekný seriál, aj sa príjemne na neho pozerá, no obrovské mínus je tá hudba ..., myslím, že to nie je prvý seriál z produkcie Netflix kde - neviem komu sa zrodila v hlave táto hrozná myšlienka že dajme do retro obdobia modernú hudbu - vôbec to tam nesedí, keď majú scénky kde je párty a tam tuc tuc, lol ,vtipné .. .Inak to doliezanie chlapov za ženami je hrozne otravné, že nechápete prečo to vlastne robia, ale možno v tom období takí naozaj boli :D

plagát

Irčan (2019) 

Čítať názory ako sa 80- roční "hrajú" na štyridsiatnikov je pekne odveci. . Nebyť týchto Pánov filmového plátna, gangsterky by ma tak nechytili za srdce. Vďaka Scorseseho filmom som začala počúvať blues , a som hrdá že mám v šatníku veci štýlom z tohto najkrajšieho obdobia. A som rada, že som sa s týmito Pánmi mohla rozlúčiť týmto pekným filmom .. Sú úžasní .

plagát

Tie roky sedemdesiate... (1998) (seriál) 

Skvelá parta úplne uletených ľudí a skutočne zlaté sedemdesiatky. Strašne podarený seriál , MEGA hlášky joo a Hyde hmmm.

plagát

Matky rebelky (2016) 

Nie, nie. Znova ďalší megatrápny film o ničom , ktorý vám ani nič nepovie a ani nepobaví. Dobrý možno iba ako zvuková kulisa pri varení nedelného obeda. Ale radšej si pustite hudbu, ako kulisu.

plagát

Má ma rád, nemá ma rád (2010) 

Velmi pekny film ktory sa odohraval v najkrajsom obdobi sprevadzany muzickou, ktoru si casto pustam a nemozem si pomoct, ale Juli je strasne sympaticke, charizmaticke a mega zlate dievcatko :) .

plagát

Vinyl (2016) (seriál) 

Krása vidieť znova niečo v čom má prsty king Scorsese. Ať žije rock and roll!

plagát

Káva a cigarety (2003) 

Vynikajúce. Zaujímavé. Originálne. A jeej Iggy a Jack White !! :) ...(btw Cate Blanchett znova exceluje).