Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Traja hlupáci

Traja hlupáci (2012)

Bláznivá komédia o Three Stooges, ktorí boli v prvej polovici minulého storočia ikonou americkej zábavy.
Moe, Larry a Curly ešte ako novorodencov vyhodili pred sirotincom z auta. Keď vyrastú, ich detský domov má finančné problémy a chcú ho zavrieť. Traja kamaráti z detstva prichádzajú sirotincu na pomoc a pri tom sa zapletú do sprisahania i vraždy.

Tape 407

Tape 407 (2011)

Dvaja tínedžeri letia na silvestrovskú noc z New Yorku do Los Angeles. V polovici cesty však ich lietadlo zasiahne extrémna turbulencia a let sa mení na nočnú moru. Zlé počasie vyvolá paniku medzi cestujúcimi a lietadlo nakoniec havaruje v odľahlej oblasti, ktorú vláda využíva na tajné experimenty. Hŕstka ľudí, ktorí haváriu prežili, sa celí od krvi a v zmätenom stave ocitajú v tme s neznámymi predátormi v pätách. Netušia, že v okamihu ich nechceného príchodu na toto územie sa stali súčasťou prísne tajného experimentu.

In the Shadow

In the Shadow (2015)

Traja študenti kriminológie chcú získať dôkazy pre svoje doktorské práce a rozhodnú sa ísť s kamerou na miesto, kde notoricky známy sériový vrah vykonáva svoje vražedné činy.
Neuvedomujú si však, že vstup do jeho svätyne nezostane bez následkov.

Polygamie

Polygamie (2009)

Mladý pár András a Lilla je spolu už 5 rokov. András píše na objednávku televízne seriály a Lilla pracuje ako asistentka na univerzite.
Po dlhej dobe sa konečne presťahujú do spoločného bytu a zdá sa, že je medzi nimi všetko v poriadku. Ale predsa je niečo zle. Lilla si chce založiť rodinu, mať dieťa a svadbu. András je proti.
Lilla jedného dňa oznámi, že je tehotná. András má z toho zmiešané pocity. Na druhý deň ráno sa zobudí a vedľa seba v posteli nájde neznámu ženu. Od tejto chvíle prichádza do styku s rôznymi ženami a skúša všetky možné fázy vzťahu medzi ženou a mužom.

Cemetery Gates

Cemetery Gates (2006)

Geneticky zmutovaný tasmánsky diabol je ukradnutý z laboratória dvomi eko-aktivistami, ktorým utečie v blízkosti opusteného lesného cintorína, kde skupinka vysokoškolákov nakrúca film.
Krvavý masaker môže začať.

Reklama