Reklama

Reklama

Larryho, Curlyho a Moea ešte ako novorodencov vyhodili pred sirotincom z auta. Od tej chvíle sa až do dospelosti pretĺkajú životom pomocou šťuchancov, faciek a kopancov. Keď vyrastú, ich detský domov sa dostane do finančných problémov a hrozí, že ho zavrú. A tak sa traja kamaráti a neskutoční kazisveti ocitnú pred bláznivou úlohou – musia zachrániť svoj detský domov pred krachom. Pri tom sa však zapletú do sprisahania a dokonca aj vraždy! Dokážu títo nešikovia vôbec prežiť v modernom svete, zohnať potrebné peniaze a spasiť miesto, kde prežili detstvo? (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (66)

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Three Stooges jistě patří k základním kamenům americké kultury, vždyť na ně najdete odkazy téměř všude, např. V Číslu 5,. MASHi a dokonce i Star Treku (ENT). Byli to Three Stooges, kteří zparodovali Hitlera ještě před Chaplinovým Diktátorem v dobách hlubokého izolacionalismu. K nám se dostaly tyhle scénky hned po revoluci a běžely na OK3 po názvem Byli tři. Asi proto je moje hodnocení ovlivněné hlubokou nostalgií. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Reklama

galfaroth 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komedie, která nebyla o sedmnáctiletých puberťácích, kteří se snaží sbalit holku svých snů, protože ještě neměli sex a přijdou si jako "staré panny". Ne, tenhle film je o groteskách a musím říct, že jsem si vzpomněl na dobu němého filmu a i na Lauera a Hardyho. Za nostalgii a za to, že jsem se opravdu místy i upřímně zasmál, dávám 3*. Jen nechápu, proč se nakonci ukázali ti dva naolejovaní "producenti" a zkazili mi celkový dojem?!? ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Ak by tento film mal názov dvaja moulové to by bolo originálne a sedelo by to presne na týchto dvoch režisérov, ktorí prišli s touto intelektuálnou "zábavnou" formou. Veľmi často sa humor pohybuje na hranici stupidy a občas fakt skĺzne až pod jej úroveň. To, že im priblblé stvárnenie postáv vo filme Blbý a blbší raz vyšlo, neznamenalo samozrejmosť a tento krát skôr naopak pôsobilo to až dementne. Nevhodne pôsobili aj zvukové efekty pripomínajúce Daffyho Ducka a Bugs Bunnyho, ktorí si podobne rozdávali facky a nakopávali zadky. Musím povedať, že film som nakoniec dopozeral do konca a pár krát som sa aj zasmial. Najprívetivejšou osobou sa stala bezpochyby dobre naformátovaná Sofía Vergara. Takže odo mňa maximum10%. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)

Reklama

Reklama