Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Romantický
  • Rodinný

Recenzie (16)

plagát

Dalších 365 dní (2022) 

katastrofa, súhlasím s komentármi dolu, jednotka mala nápad, dvojka, trojka bez pointy, zlých hereckých výkonov a propagácie nelegálnych vecí.

plagát

365 dní: Ten den (2022) 

Dvojka rocha zaostáva. Prvá polovica filmu je len o sexuálnych scénach, a  je to poriadne prestrelené. Druhá polovica, kde sa konečne začalo aj niečo dniať, tak bol rovno koniec. Asi tak. Nehovoriac o tom, že polovicu filmu rozprávaju po taliansky, nie su k tomu titulky ani dabing...apropo, cešký Mássimo, hrozny dabing. Detskejší hlas mu už nemohli dať.omg. Avšak dobrá volba Simona. 5 hv. dávam preto, že tieto druhy filmov milujem, nech sú akokolvek dogabané :D

plagát

S hlavou v oblakoch (2018) (seriál) 

Možem povedať, že Erkenci Kus úspešne zosadilo jednotku mojich telenoviel-Divokého anjela. Samozrejme, tažko to porovnávať, lebo turecká a latinsko americká produckia je neporovnatelná, nehovoriac o tom, že je tam aj časový rozdiel. Erkenci kus je svieža, vtipná a romantická komedia, korá na rozidiel od tej latinskej má menej drámy a umierania, avšak zasa mi tam chýba tá povestná vášen. Turci sú pomerne konzervatívny a preto trošku pikantnejsie scény vynechávaju a pridávaju viacej oňuchávačiek :D čo sa týka vášne to tam dosť absentuje, bolo veľa scén, ktoré si to priam žiadali, zdrapnuť tu sanem a poriadne ju pobozkať, toto je tam proste vlažné. Dalej obdobie, kedy sa zo sanem stala hipisáčka a z cana umastený námornik, by som kludne vynechala, mala som pocit, že sledujem iný serial. Uplne zbytočná pasáz a pritom sanem mala užasny vkus obliekania ako aj can a toto bol velký omyl. Celkovo ale hodnotím serial na 5* nakolko can a demet k sebe euveritelne pasuju. Spolu však niesu a asi ani nikdy neboli, škoda. určite ale odporúčam vetkými desiatimi, príjemna, svieža oddychovka.

plagát

Super drbna (2021) (seriál) odpad!

Videla som prvé dve časti a viac si to nepustím. To čo tam idú ukazovať mládeži, že je hnus. Nehovoriac o nesipatických hercoch do jedného. Odpad.

plagát

Zrodila sa hviezda (2018) 

Jedna veľká nuda, dejovo sa to nikam neposúva, žiadna akcia, prekvapenia a pod. Lady Gaga nezaujímavá a Bradley vierohodny na svoju rolu, avšak nie postava ku ktorej by som vzhliadala. Ako dvojica nuda a dej takisto.

plagát

Recept na lásku (2020) (seriál) 

Príjemná oddychovka, ktorá by si však žiadala výraznejšie zápletky, po pomalom rozbehu to už potom išlo iba na jednej vlne, kde boli náznaky intríg, avšak boli zmarené skôr, než začali. Oceňujem Cana a Ozge, dobre sa nich pozerá, Deniz a Ozana a takisto luxusné prostredie. Inak som ale čakala viac vášne a nápaditosti a takisto iný koniec, ktorý by si to zaslúžilo.

plagát

Vianoce v Grand Valley (2018) (TV film) 

Parádna vianočná oddychovka v krásnom vianočnom prostredí. Hlavný hrdina veľmi príjemny a chyrizmatický, takisto ako dej poňatý trochu inak.

plagát

Všetko alebo nič (2017) 

Najprv som slovenskú tvorbu odsúdila, ale treba uznať, že je cítiť, že to nie je čisto slovenská práca, film je veľmi dobre spracovaný. Musím ale povedať, koniec ma sklamal, malo to skončiť inak, preto som odobrala aj jendu hviezdičku, vlastne všetky štyri sú hlavne vďaka Michalovi Zebrowskemu, ktorý filmu dodal príjemný šmrc. Inak celkom ok oddychovka, hoci ako som spomínala bez očakávaneho happy endu, teda pre mňa.

plagát

Káva s vôňou lásky (2016) 

Dosť prehnané a neprirodzené herecké výkony hlavnej hrdinky, dejovo sa ozaj nepodobá na americkú produkciu, celkovo dosť nuda a predvídateľný dej.

plagát

Ako milovať Vianoce (2016) (TV film) 

Príjemná vianočná oddychovka na studené zimné večery.